Kızlar ikinci hamileliğim şuan bitane 2 buçuk yaşında oğlum var şimdi 16 haftalık hamileyim yarın doktor randevum var 13+4 de kız dedi doktorum ve bende gerçekten hem hissediyorum hem rüyamda görüyorum hemde Rabbimden öyle istedim çünkü benim ablam kardeşim annem arkadaşım kimsem yok yanlızım yanıma arkadaş olsun istedim Rabbimden ve rabbim bana 3 kez rüyamda yavrumu gösterdi bende çok mutlu oldum tabiki yarın gittiğimde %100 dicek isallah gösterir kuzum isallah değişmez çünkü bu zmanda çok zor çocuk büyütmek maddi olarak değil sadece ortalık kötü korumak bile sorun kimden koruyacak son onu bile şaşırıyor insan iki tane olsun ikisinide tatmak istiyorum eşimde diyor oğlum bana arkadaş kızımız olursa oda sana arkadaş olur diyor isallah rabbim nasip eder okadar heycanliyimki sürekli düşünüyorum sürekli elim karnimda rabbim olmayan herkese versin isallah ilkinde biraz daha saskindim şimdi tecrübeliyim daha çok heycanliyim ama bilmiyorum sebebini sizlerle konuşmak dertleşmek istedim iyimi varsınız
1,504,581 soru
24,563,845 cevap
361,629 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın