0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir kere mutfağa sessiz geldi çok korktum şimdi sessiz kapıyı açıp yanıma geldi aniden kendimi yatağa attım delirtecek beni daha 8 haftalık hamileyim bisey olck Allah korusun gelirken seslende gell Allahim yarabbim 

11 Cevaplar

+2 oy
(11,971 puan) tarafından

Napsın adam eline megafon alıp ben geliyooruuuuuğğmmm mu desin :D

(11,971 puan) tarafından
Hahah ben eşime bazen yapıyorum en son hiç beklemediği bi anda yaptım feleği şaştı bida tovbe ettim :D
tarafından
Ulan özge kahkaha atim :D
(11,971 puan) tarafından
:Djdj diloo nbr bi varsın bi yoksun❤
tarafından
Iyi cano sen nasılsın❤ bu aralar git gel yapıyorum:D
(11,971 puan) tarafından
Iyiyim çok şukur.. arada git geller iyidir :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Evde biri varken niye korkuyosunki heran her yerden cikabilir :D bol bol oku 
0 oy
tarafından
Bilerek mi yapıyor cnm yoksa senmi urkuyorsun
0 oy
tarafından
Allah korusun kız bişey olcak ama o laftan anlamaz onu sağlam korkutman lazım bi kere bayıldı numarası yap ama böyle baya sağlam bi numara yap sonra ayıl kasıklarımda aşırı ağrı var falan de korkut yani gerekirse hastaneye git eşim korkuttu de doktor bi güzel azarlasın eşini o zaman anlar anca
0 oy
tarafından
Ben hamile kalmadan önce eşime dedim sakın beni korkutma diye allah var oda hiç öyle bisey yapmadı 
0 oy
(53,952 puan) tarafından
bebeğe zarar verecek 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Ay ben de gecen gece eşim nöbetteydi hamileyim bu arada. Gece saat 3 gibi kapıdan tıkırtı duydum. Ölüyorum korkudan. Kipirdayamiyorum yorganı çektim kafama. Biri evde geziniyo kesin yani. Hatta yatak odamin kapisini açtı gitti tıkırtılar mutfaktan geliyo. Benden ter bosaliyo ama kalbimin sesi gümbür gümbür hemen eşime mesaj attım. Dedim çabuk gel evde biri var konuşamıyorum. aradı hemen açamadım ses cikarmamak için. Sonra mesaj atmış bendim eve geldim dolaptan bir şeyler aldım seni de uyuyor sandım ses etmedim yazmış. O günden beri gündüz bile gelecek olsa arar haber verir. Çok korkmuştum o gece
(2,528 puan) tarafından
oha eve mi girmiş ay Allahım ya öyle eve girilir mi
(1,012 puan) tarafından
Heee ya saf adam insan düşünmez mi bı de Evde silah var o an heyecanla ona zarar verebilirdim Allah korusun.
0 oy
(163,421 puan) tarafından
kiz bu ne korkaklik yaa ☺☺☺ minareden duyurumu yapsin ne etsin eniste ☺☺☺☺☺
0 oy
(2,319 puan) tarafından

Benim eşimde öyle casus gibi yürüyor evde sanki hele geceleri ben ne zaman lavaboya kalksam arkamdan gelir bi gün korkudan ölcem onun yüzünden bi bakıyorum tak arkamda ödüm kopuyor sakin olsana herşeyden korkuyorsun diyor. Mutfaktayım bi sağa dönüyorum sağımda duruyor ay diye bağırıyorum töbe estağfurullah herşeyden korkma diyor ya insan gelince hiç mi ses çıkarmaz :ermm:

0 oy
(2,528 puan) tarafından
benim eşimde öyleydi ne ayak sesini duyardım ne nefesini bi amda biterdi yanimda :) Birde dalga geçerdi özel harekatız biz geliriz sessiz sessiz diye şarkı söylerdi :) Görev aşkı evde de devam ediyor :)))
0 oy
(56 puan) tarafından
Hamileliğimin ilk haftalarinda bende öyleydim şip diye odaya girirdi nasıl korkardım bak bebeğe birşey olacak seslende guel dedim artık diğer odadan bağırır ben geliyorum korkma bask tamammi:))))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 426 göst.
5 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 290 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 343 göst.
22 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 859 göst.
19 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,875 soru

24,091,448 cevap

331,766 kullanıcı

...