bunu kendim icin yazmiyorum. bir annenin evladi sma hastasicaz vakitde iyne vurulmalidi . para gerek buyuk miktarda. instaqramda annesi her kesden aylardir yardim istiyor. ama bir turlu para yigilmiyor. cok zormus. bir annenin evladiyla imtahani. bakdikca canimdan can gidiyor. yardim edememek icime dokunuyor.. cocugun zamani az. o kadar aparatlarla hastanede cani yaniyor agliyor ufacik bebek. buyukler dayanamazken cocuk nasil dayansin. ama o kadar zenginler var be. arabasinin fiyati iynedende pahali. ama yardim eden yok. bu nasil insanlik.. cok kotu oluyorum her girib gordukce paranin toplana bilmediyini. bazen gercekden para cok onemli oluyor.. gercekden. sagliq icin. icimi bosaltmak istedim sadece. anne oldukdan sora bakdikca min kat daha cok canim yaniyor. evladim var benimde. ve bir anneyim. o kadinin yasidiklari. o ufacik yavrunun yasadiklari. bu insanlar neden boyle. dunyani ne kadar kotu bir hale getirdik oysa. bu kadar insaan varya ama yardim eden yok. her kes kucuk para bile verse cocuk sagalir ama yok . insanlik boyle bir seymi zorda olana yardim etmek diyilmi. nasilda kalplerimiz tas olmus. ne biliyim ya. bir araba fiyati ya. kac dollarlik arabalar evler villalar aliniyor. ama bebeklere yardim edilmiyor.