0 oy
545 göst.
Diğer kategorisinde (1,168 puan) tarafından
bunu kendim icin yazmiyorum.  bir  annenin evladi  sma hastasicaz vakitde  iyne  vurulmalidi . para  gerek   buyuk miktarda.   instaqramda  annesi  her kesden aylardir yardim istiyor. ama bir turlu para yigilmiyor.     cok zormus.  bir annenin evladiyla  imtahani.   bakdikca canimdan can gidiyor.  yardim edememek  icime dokunuyor..   cocugun zamani az.  o kadar    aparatlarla   hastanede    cani yaniyor agliyor ufacik bebek.   buyukler dayanamazken cocuk nasil dayansin. ama  o kadar zenginler  var  be.   arabasinin fiyati  iynedende pahali. ama  yardim eden yok. bu nasil insanlik..    cok kotu oluyorum her girib  gordukce   paranin toplana bilmediyini.   bazen gercekden para  cok onemli  oluyor.. gercekden.   sagliq icin.   icimi bosaltmak istedim sadece.     anne oldukdan sora  bakdikca  min kat daha cok canim yaniyor.     evladim var benimde.  ve bir anneyim.  o kadinin yasidiklari. o ufacik yavrunun yasadiklari.   bu insanlar neden boyle.   dunyani ne kadar  kotu bir hale getirdik oysa.  bu kadar   insaan varya    ama yardim eden yok. her kes kucuk  para  bile verse  cocuk sagalir   ama yok . insanlik boyle bir seymi   zorda olana yardim etmek diyilmi. nasilda kalplerimiz tas olmus.  ne biliyim ya.   bir araba fiyati ya.   kac dollarlik arabalar evler villalar aliniyor. ama bebeklere yardim edilmiyor.

7 Cevaplar

0 oy
(14,212 puan) tarafından
Gördüm onu Rabbim cennetinde kavustursun dünyaya umutla bakan bir çift göz kapandı aç gozluler yüzünden 
(2,319 puan) tarafından
Ay ölmüş mü :(( Rabbim annesine sabır versin inşaAllah :(
(1,168 puan) tarafından
sma tunar.  bu bebek yasiyor.  azeri.   annesi su an turkiyede hastanedeler.  bebeyin bogazindan desik acildi nefes alsin diye
(14,212 puan) tarafından
Ben başka bir bebeği gördüm de canım bugün hikayeleri benzer o sandım Rabbim şifa versin inşallah
(1,168 puan) tarafından
olur canim tum bebeklere rabbim sifa versin
-Reklam-
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Haklısın canım Rabbim o çocuklara şifa versin inşaAllah Rabbim onları kendinden başka kimseye muhtaç etmesin Rabbim yardım etsin inşaAllah biran önce toplanır para.. 
(1,168 puan) tarafından
evet   ya.. canim.    yani ne bikeyim fakirlere  lafin yok. bes kurus parayla dolanmaya cakisiyoruz. ama zenginler  ya.  neden yapmiyorlarki. ne fark ederki onlar icin o para olmus olmamis ya.
(2,319 puan) tarafından
İşte parası olanında merhameti yok bir çoğunun ne yazıkki...
0 oy
(30,261 puan) tarafından

:(((( ah keşke çok zengin olsaydım ama kendime değilde su tür hasta çocuklara yardım etseydim keske

(1,168 puan) tarafından
zaten yardimin cogunu    bizimgibiler yapiyor    ellerinde bes kurus bile  olsa bagis yapiyorlar  ama zenginler  ne fark ederki   onlar iicn o para var ya yok diye.  ya  bir dizi basina  ne kadar para kazaniyor insanlar. ya bir bolum icin. ama  bazilari 1 ay    cani cikiyor calismakdan aldigi maas  evine yetmiyor.
(30,261 puan) tarafından
Anlayış lazim iste
(1,168 puan) tarafından
zahmetsiz para kazanmak o iste.
0 oy
tarafından
Aynen öyle  sma hastalari belli bir yaşa ve kiloya  göre tedavi olabiliyor biz evladımız  biran önce büyüsün  aman kilo alsin derken onlar  tam tersini söylüyor  RABBIM yardimcilari olsun insallahhh zengin olsamda yardim etsem hepsine yetisebilsem:(
(1,168 puan) tarafından
evet     cok zor bir durum insanlik icin.
0 oy
(1,330 puan) tarafından
+++++ kesinlikle bizim burada Antalya'da Aybars bebeğimiz var şuan  sma hastası bir an önce tedavi olması gerek ailesi varını yoğunu sattı cocklari için hala para bulunmadı tabi 18 trilyon gördükçe aynı şeyleri dudunuyorum
(1,168 puan) tarafından
evet  ya.. isteseler   yaparlar  toplana bilir  para. bu kadar  insan var ya dunyada  ama yok
(1,330 puan) tarafından
Bizim burda halciler var çok zenginler 500 bin asla koymax onlara ama gel sor blaklalimmm
(1,168 puan) tarafından
vermezler.  ama kadina kiza  eve arbaya verirler iste.. banada bu dokunuyor  iste  nasil rahat uyuyrlarki.    ya insan   komsusu ac kalsa   ona bir tabah yemek verir  oyle  uyur.    insanlik ne hale gelmis ya.    Rabbim o parasiyi yardim et diye veriyor. ama etmiyorlar iste.
0 oy
tarafından
Maalesef evet onların sadece bir ogün yemek parası bile yeter o çocuğun ilaçlarına bi benzin paraları bile yeter bi kuaför masrafı bile yeter ama onu vermek çok zor geliyor Maalesef 

Keşke elimden gelse keskeeee
(1,168 puan) tarafından
evet  zoruma gidende bu iste..  isteseler tum bebeklere yardim edile bilir.  ama yapmiyorlar iste. zoruma giden bu iste. hicmi bakdikca vicdani sizildanaz insnain. nasil kafasini insam  rahat koyub uyuya bilirki. anlamiyorum.
0 oy
tarafından
Rabbim gerçekten yardımcıları olsun inşallah sağlık bakanlığı ilacı karşılamaya karar verorde bir sürü çocuk kurtulur benim oğluma da kanser tanısı kondu bir yikdir giden paranın haddi hesabı yok iyi olsunlar diye çabalıyoruz ve bizim de maddi durumumuz çok iyi değildi sağdan soldan yardım ettiler onlar olmasa napardik bilmiyorum Allah razı olsun hepsinden rabbim bir an önce sifalarini versin tüm hastalarin rabbim kimseyi hastalıkla evladiyla sinamasin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 686 göst.
30 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 490 göst.
2 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 545 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 776 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,242 soru

24,180,709 cevap

336,315 kullanıcı

...