0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,330 puan) tarafından
Kizlar hem anne sütü hem mama veriyorum günde bir defa kızım biberon tutmuyor oyuzden kasede kasikla veriyorum kaynanam öyle olmaz illa çalkalamak lazım diyor sizce far ediyormu???

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kaşıkla karıştır aynı işlem oluyo 

(1,330 puan) tarafından
Yaaa oylemiii ggyk
(1,330 puan) tarafından
Bizimki iyidirde işte adı kaynana olunca illa söylüyor iste
(14,189 puan) tarafından
Evet canım oğlumda bir ara biberon kullandı çay kasigiyla karistiriyordum ki hava girmesin gaz yapmasin diye
(1,330 puan) tarafından
Hmm verdiğin değerli bilgi için teşekkür ederim
(14,189 puan) tarafından
Rica ederimm
-Reklam-
0 oy
(1,168 puan) tarafından
ben asla calklamam kasikla karistirdim hep..  cunki uzerinde  kopucukler yaraniyor calkaladiginda.   internetde arastirmisdim calkalamak yerine kasijla karistirin.  bende  oyle yapiyorum hep.   sen dogru olani yapiyorsun.
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Çalkalayınca gaz oluyo ama. Kaşıkla3en temizi, biberon meme reddi yapıyormuş
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Tabiki illa çalkalamak gerekmez ama kaşıkla karistirabilirsin ve çalkalanan mânâ bebekte gaz yapar yani çalkalayınca oluşan köpük tomurcuklar varya onu bebek çekince gaz yapar ama her bebek biberon alınca meme reddi yaşar diye bise de yok senin bebegin tutmamış o ayrı tabi ama istersen kasede kaşıkla iyice karistirabilirsin  köpürtmeden
0 oy
(146 puan) tarafından
Biberonda çalkalıynca hava oluyo bebeğin gazlı olmasını sağlıyo kaşıkla karıştırmak gerekiyo zaten biberon da bile olsa 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 443 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
3 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Boncuk gozlu (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 230 göst.
15 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 405 göst.

Kategoriler

1,467,343 soru

24,043,279 cevap

329,251 kullanıcı

...