0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (394 puan) tarafından
Kızlar yeni doğum yaptım 2.5 aylık kızım var adet oldum bugün bittim eltimle konusuyoduk öyle bana korun dedi zaten korunuyoruz geri çekmeyle. Hiçbirşey kullanamadık ne eşim ne ben. Eltimde sağlık ocağına git her ay aşı ol dedi öyle korunmakla olmaz dedi hemen yine gebe kalırsın dedi iğne ola. Yaptıran varmı

14 Cevaplar

0 oy
(18,596 puan) tarafından
1 aylik olanı bilmem de 3 aylik olan beni mahfetti 
(1,330 puan) tarafından
Bnm gorumcmde öyle hiç kilo almıyor ben iki gebeligimdede 20 kilo alıyorum offf takip edeyim alırsam bir daha tövbe ama iki cocugmvar üçüncüyü uzun süre düşünmüyorum nsl korunucsz yaaa
(18,596 puan) tarafından
Kuzum ilk ignede belli olmaz ki.
(1,330 puan) tarafından
Arkadaş iki vurunmada 8 kilo almis
(18,596 puan) tarafından
Kuzum şimdi şöyle anlatım. Ilk iğneyi vuracağım zaman 72 kiloyum. Vurdum aradan 3 ay geçti 2. Igneyi vurdum. Sonra yine 3 ay geçti 3. Igneyi vuracaktım ki baktım 8 kilo almışım vurmaktan vazgeçtim. Yani arada 6 ay var. 6 ayda 8 kilo. Ilk 3 ay adet gördüğüm için kilo kendini belli etmedi. Sonra adet kesildi ve kiko artışı oldi
(1,330 puan) tarafından
offf bnd ikinciyi mayista vurunucam cokk korktum ya ztn asiri takintiliyimmm asirii
-Reklam-
0 oy
(30,155 puan) tarafından

Üç aylik iğne kullanmadım bilmim

(394 puan) tarafından
1 aylık olanından kullandınmı
(30,155 puan) tarafından
Yok ben siprial kullanıyor um
0 oy
tarafından
Geri cekilmeyle 5 yıl hamile kalmadım 
(394 puan) tarafından
Bende 10 ay öyle korunmuştum bıraktığım zaman kaldım
tarafından
Aynn bide hemn hamile kaliniyo
(394 puan) tarafından
Aynen
0 oy
tarafından
Eltin akıllı kadın valla 
(394 puan) tarafından
Profösör :)
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Emziriyorsan yapmazlar diye dusunuyorum 
(394 puan) tarafından
Yok emzirmiyorum
0 oy
(1,239 puan) tarafından
3 sene geri cekilmeyle korunduk ve igne yaptirdim sonra 3 aylik olanindan ve sonuc 21 haftalik hamileyim 
(394 puan) tarafından
Aaa. Öylede kalınıyosa hiç yaptırmıyım boşuna niye canım acısın
(1,239 puan) tarafından
Sen bilirsin tabi canım  ayni sey olmaz belki senle
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Valla bacım emziriyorsan tek care spreal. 
(394 puan) tarafından
Yok emzirmiyorum maalesef
(12,026 puan) tarafından
Aman 3 aylıgı vurulma da aylıgı bilemem
0 oy
(441 puan) tarafından
Ben aylık igne kullaniyorum.  3 ayliga  gore daha az yan etkileri. Hemşire aylığı  onerdi
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Geri çekilme ne yazık ki yöntem değil :/ burda biri 3 aylık iğne yaptırmış bir senedir adet olmuyorum çocuk istiyorum olmuyor falan demiş ben korktum açıkçası
(394 puan) tarafından
Bende vazgeçtim zaten korkuyorum
0 oy
(47 puan) tarafından
Valla geri çekilme olmasında ne oluyorsa olsun geri çekilme de herset erkeğe bagliymis 8 ay korunduk bu şekilde bu ay hamile kalmışım daha bebeğim küçücük :(
0 oy
tarafından
Ay cnn sakın iğne vurulma bem vuruldum pişman oldum kilo aldım 1 3 ayın süresi bitti kanamam başladı bitmiyor 2 şişkinlik sakın vurma bem eşim istemedik 3 4 yıl geri çekinme yöntemi kullandık olmadım spral dm iyisi ramazandan sonra gidip taoacam  ins
0 oy
(163,446 puan) tarafından
O igneler cok zararliymis yaa
0 oy
tarafından
Kısırlık yapıyormuş hormonları etkiliyormuş diye duydum 
0 oy
(11,293 puan) tarafından
Cnm benim kuzenim o iğneden kullandı sonra çok zor hamile.kaldi geçen arkadaşıma da demiş doktor sonrası zor hamile kalabilir sin bi ihtimal iyi düşün diye 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 123 göst.
9 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,797 soru

24,129,901 cevap

333,964 kullanıcı

...