Neredeyse iki ay olacak,cisini söylemiyordu zaten.hatta tuvalete kaka yapmayi toptan reddediyordu. Birkac gün kendi söylemese bile kakayi tuvalete yaptırmayı başarmıştık. Geceleri de hiç kaldirmamaya başlamıştım.guzduz söylemese bile kuru kalkıyordu çocuğum. Bir hafta kadar bir zamanaldir tekrar ıslatmaya başladı. Ben de yine gece kaldırayım bari dedim ama daha üç saat bile olmamışken yatali, yine islatmis ;((( sorun bende galiba. Gündüz bile 3 saat tutabiliyor çünkü cocuk. Süre uzadıkça baskılama bezginlik göstermeye basladim. O da sanirim bilinçsiz de olsa böyle tepki veriyor. Belki de korkuyor yavrucum. Bugünden sonra onu eleştirmeden daha sakin şekilde denicem...
Dua edin nolur bu defa başaralım daha önemlisi yavrucumun psikolojisi kötü etkilenmesin....
Benim oğlumda agustosta 3 yaşına girecek bende zorlandım biraz hele kakasini yaptırmak ölümdü resmen yaa.
Alıştırdım derken şimdi yine başa dönmek çok zor olmuştur cnm Allah yardımcin olsun insaallah sıkıntısız atlatırsınız bu donemize.
Yorumları okudum da bi yöntem denicem demissiniz nedir o paylaşırmısınız bizimlede
1,514,466 soru
24,696,860 cevap
368,686 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın