0 oy
1,327 göst.
Diğer kategorisinde (3,460 puan) tarafından

:( kızlar nolur dua edin nolur yer gök dua 

Oğlumun atesi düşmüyor 38 39 ve hastaneden çıkamıyor surekli ağlıyor anne baba istiyor benim elim ayagim bağlı kuzum orda perişan oldu ağladıkça atesi çıkıyor bebeğim ufak koyup gidemiyorum emiyor bugün mama alsam ablamlar baksa dururmuki kızım ben oğlumun yanina gitsem çok çaresizim çok oğlum orda annesiz babasız kızım burda annesiz babasız kalacak Rabbım nolur bi mucize yaşat evladla sınama kurban olduğum 

38 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım benim en azından uyuyana kadar olsun oğlunun yanına git kızına yine teyzesi anneannesi bakar ama yavrum orada bir başına iki üç saat horse seni yine yeter ona kıyamam rabbim tez şifa versin inşallah atlatır biran evvel 
(3,460 puan) tarafından
Saatlik almıyorlar içeriye yawrumu orda bırakmak çok zoruma gidiyor oda küçük daha kızım mama alsa gitsem oğluma sarila sarila uyusam çok çıkmazdayim gir çık yapamazsınız dediler yutkundum çıktım hastaneden
tarafından
Ya kıyamam sana ama ben olsam herhalde hastanede kalırdım kuzum ya ne biliyim :/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne oldu canım gecmis olsun nesi var oglunun
(3,460 puan) tarafından
Dun havale gecirdi bugünde covid testi pozitif çıktı içim yanıyor  :(
tarafından
Allah yardim etsin ya kiyamam uzulme sakin kalmaya calis iyilesir insaAllah cocuklar guclu olurlar sende guclu ol
0 oy
(15,123 puan) tarafından
Evdekine süt sağ mama al ve git. O sana muhtaç şu an. Biri gelsin baksın. Ben düşünmeden giderdim canım. Rabbim şifa versin tez elden. 
(3,460 puan) tarafından
Bende gitmek için çabalıyorum evladım bitmis durumda 2 gündür bensiz babasız naz yapacak sevdirecek mutlu olacakki iyileşsin
0 oy
(12,074 puan) tarafından
Rabbim şifa versin tez zmanda :(( kızın kaç aylık bilmiyorum ama bence oğlunun yannda olmalısn onun sana şuan çok ihtiyacı var :( bebeğin mama içerse hiç durma git yavrunun yanına
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Rabbim sifa versin tez zamanda canim. Bebis kac aylik ki 
0 oy
(1,168 puan) tarafından
camim benim cok kotu oldum.   rabbim tez zamanda sifa versin. sag salim en kisa zamanda evine donesin yavrunla. cok zor  iki yavrun ikiside anne babasiz burakmak zor  oluyor.    hastane de yalniz kalan oglun onunla kalsan babasida evde kizinla kalsa yada annen falan.  hastanaede tanimadigi insanlar cok korkar  sensiz dayamamaz  cok aglar canm benim. annesine ihtiyaci var.
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Bmce su anda sana ihtiyaci olan hastanedeki minigide idare etsnpar birileri 
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Yanlız nasıl kalıyor çok merak ediyorum ya refakatçi almıyorlar mi şuan bence ordaki çocuğunun daha çok ihtiyacı var annesi galiba ya kıyamam allah yardımıncınız olsunn 
(3,460 puan) tarafından
Kuzum teyzesi var ama oğlum durmuyor onunla
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin nasil covid cikti ya sizden mi gecti acaba sizde bisey varmi
(3,460 puan) tarafından
Bizde hiç bi belirti yok canım
0 oy
(475 puan) tarafından
Kiyamam yaa Rabbim şafi ismiyle şifalar versinimsaAllah  bebegin kac aylik çanm sütünü sahip bırakabilirsin mama da verirler ama senin göğsün sut dolar hastanede sahip yollarsın onada sende oglunla  kalmis olursun anneyi ister hastanede o kuzuda belki sen olsan okadar aglamaz
(3,460 puan) tarafından
8 aylık beni emerek uyuyor hep bensiz onuda zor uyuturlar
(475 puan) tarafından
Ahh kiyamam yaaa Allah senin de yardimcin olsun camm
0 oy
tarafından
Evdeki her şekilde idare edilir o hastanede kimseyi tanımıyor yanında kimse yok vallhi ben asla yapamam evdekini emanet edecek var demek kii gerçekten çok üzüldüm sanki kendi evladım ikinizden birisi gitsin ne demek annesiz babasız bir başına ya
(3,460 puan) tarafından
Teyzesi var ama oğlum durmuyor yanında babasını ve beni istiyor doktor refakatçi değişimi yapmıyoruz diyor deli olacam
0 oy
(11,259 puan) tarafından
Kuzucum oğlunun sana çok ihtiyacı var kızına teyzesi baksın yaa çok üzüldüm ben:( inşaAllah tez zaman da kavuşursun atlatır hastalığı 
0 oy
tarafından
Devlet hastahanesi mi canım
(3,460 puan) tarafından
Evet canım
tarafından
Allah şifa versin özele goturme imkanin varsa orada seni alirlar yanına bebegi sorun etmezler
0 oy
(219 puan) tarafından
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin canım okurken içim yandı sanki kendi çocuğum hastanedeymis gibi hissettim Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın
0 oy
(8,287 puan) tarafından
 Kaç yaşında oğlun? Ben olsam oglumu böyle bir günde bırakamam yalnız ne demek ... Küçüğü yine sıcakta durcak  yanlız kalmayacak ben olsam hiç düşünmem 
tarafından
Ben değilim cnm post sahibi :( ben iki saat bıraktım bugün halasina geldim kapıda beni gördü gelip sarıldı daha 2 yaşında gözlerim doldu o kadar özlemişim kii geldiğimden beri kucağımdan inmek istemiyor sadece iki saat yoktum
(8,287 puan) tarafından
İsterse veba olsun insan canını nasıl darda bıraksın içi içini yiyor kadın için çok zor bir durum ama ben olsam giderdim Allah evlatla imtihan etmesin inşallah benim kızımda menenjitten  yattı on gün yanında kaldım canımdan can gitti
tarafından
Kesinlikle öyle vallahi ben yerine koydum Alllah sınamasn aşırı üzüldüm içim acıdı kimsesiz evdekini kime emanet ederse etsin hastanedeki kadar acı çekmez ben böyle düşünürdüm maalesef burda hata yapmış
tarafından
Çok geçmiş olsun sanada cnm Rabbim bir daha göstermesin
(3,460 puan) tarafından
Kimse cesaret edip bakamıyor ufak diye elim kolum bağlandı
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Yanında kim kalıyor oğlunun tek başına mı Rabb'im şifa versin Yardımcınız olsun çok üzüldüm ama bebek olan bişey daha hatırlamaz süt sagip ve mama da verebilirsin ama o 2 buçuk yaşındaki çocuğunun pskolojisini toplaman uzun sürebilir o yüzden gönlünü yapmaya çalış oğlunun
(3,460 puan) tarafından
Teyzesi
0 oy
(747 puan) tarafından
Canim bebegin kucukse hastaneye kos derim o cocugu iyi edecek sensin baskasi edemez sen gidersen duzelcektir emin ol seni de ozlemistir stres yapiordur ondanda dusnez atesi 
(3,460 puan) tarafından
Canim aciyor kuzum benim görünce sevindi bugün p görmeden kaçtım tekrar bebeğim uyanmış mecbur indim
0 oy
(704 puan) tarafından
Babası niye kalmadı yaninda.Keske babası olsaydı.Yalniz bırakmayın yazık ya.Ben bile üzüldüm.Rabbim şifa versin.Kucuge mama ver sende hep sağ sütünü oğlun iyilesince tekrar emzirirsin.
(3,460 puan) tarafından
Baba yurt dışında  çaresiz oda :(
0 oy
(678 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun inşallah ama sen mama al küçük bebek bi şekilde uyur oğlun  hasta hemde anliyor  o daha onemli  şuan hem ağladıkça ateşi düşmez 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Bi şekilde git canm yavrunun yanına ya sen anlattıkca benim burnumun direği sızladı burda seni görsün yavrun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 676 göst.
1 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,315 göst.
0 oy
9 cevap 473 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,517 soru

24,112,265 cevap