0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 14.5 aylık bi kızım var siz kahvaltılarda ne veriyorsunuz. Bal pekmez gibi b3sinleri nasıl veriyorsunuz 

5 Cevaplar

0 oy
(12,959 puan) tarafından
Omlet salatalık peynir sevmez reçeli de çay kaşığıyla veririm pekmez de aynı şekilde 
(100 puan) tarafından
Tereyağlı yumurta veriyor musunuz
(12,959 puan) tarafından
Gelelde Zeytinyağnda yapıyorum yumurtasını
(100 puan) tarafından
Çok teşekkürler canim
(12,959 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Karadut özü ve keçiboynuzu özü veriyorum balla arası yok. Omlet labne lor yada beyaz peynir zeytin avokado  ve ıhlamur veriyorum. 
(100 puan) tarafından
Tereyağlı yumurta veriyor musunuz
(3,209 puan) tarafından
Sevmiyor canım peynirli omlet sade omlet pankek ve haşlanmış yumurta yiyor
(100 puan) tarafından
Çok teşekkürler canım
(3,209 puan) tarafından
Sağlıkla büyüsün iştahla yesin inşallah...
0 oy
(458 puan) tarafından
Benim ki 17 aylık ve kahvaltı yapamıyo sadece cici bebeli yumurta yiyiyo ne yapacam bilmiyorum 
(100 puan) tarafından
Eline vermeyi denediniz mi
0 oy
tarafından
Bizim 1 yaşında. Çok seçici. Pankek yer genelde yumurtayı sevmez. Bende karışım yapıyorum. Tarifler var ordan bakıyorum artık ne varsa
(25,178 puan) tarafından
Benimki de karışım yiyo selena. Sadece yumurtayı karıştırmıyorum onu seviyo mesela peynir avokado cici bebe yapıyorum karışım cici bebeyi suyla ıslatarak myle yiyo Muhallebi gibi :D
tarafından
Yumurta sevse zaten başka şeye gerek yok.  Hepsini karman corman edip yediriyorum artık :D
(25,178 puan) tarafından
Hahaha aman vitamin alsın diyorum bende en azından bizimki ezine peyniri seviyo bazen onla omlet yapıyorum o zamam yiyo velet ağzının tadını biliyo :D
tarafından
Haha Ezine mi. Büyümüş artık demek. Ezineyi herkes yiyemez :D  
Hala gece sık uyanıyor mu senin ki
(25,178 puan) tarafından
He  valla kız ezine :D uyanmaz mıı dun gece ilk defa 3 bucuk saat uyudu çok duygulandım :D
0 oy
(3,549 puan) tarafından
14 aylik olacak benim kız. Menemen, haşlanmış yumurta, pankek, peynirli sebzeli omlet, mıhlama vs biz ne yersel ondan yiyor çok seviyor. Bal zaten favorisi iyice yediğinden emin olduğumda bal faslına geçiriyoruz ekmek içini batırıp veriyorum bayılıyor bala. Kahvaltıda mutlaka mandalina ya da portakal sıkıp veriyorum ya da ıhlamur veriyorum. Peynir pek sevmiyor ama omlet falan olursa yiyor. Allahtan yumurtayı seviyor her haliyle yiyor. Birde tam domates delisi çok seviyor. Böyle şimdilik 
(100 puan) tarafından
Mıhlamayi nasıl yapıyorsunuz
(3,549 puan) tarafından
Tereyağını eritiyorum.  2 yemek kaşığı mısır ununu  kavurup 1 su bardağı su ekliyorum ve koyulaşana kadar karıştırıyordum. Sonra 1 su bardağı küp küp doğranmış kolot peyniri ekleyip eriyene kadar tahta kaşıkla karıştırıyorum. hem pratik hem leziz oluyor. Tam tarif :)
(100 puan) tarafından
Kolot peynir yerine kasar kullanabilir miyim
(3,549 puan) tarafından
Aynı kıvam olur mu bilmiyorum ama dene bakalım. Sokta bimde satılıyor aklında bulunsun
(100 puan) tarafından
Aa ilk isim bakmak olacak hiç bilmiyordum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
12 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Canveannesi (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 205 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,427 soru

24,058,237 cevap