0 oy
884 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,265 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Delirecem ya gun gecmiyor ki sacma bir sey duymamalım. Bilin bakalim kim dedi bunu tabiki kayinbabam. Oglum icin dedi yüzü uzun 2 kez evlenecek diye esim de Allah korusun dedi hic ses etmedim ben bulasmadim. Hayir isin ilginc yani bence oglumun yuzu uzun degil ama esimin yuzu uzun kızım sana soyluyorum gelinim sen anla gibi mi yapti acaba. Allah icin yuzu uzun mu oğlumun bence bayagi bildigin yuvarlak 

27 Cevaplar

0 oy
(3,209 puan) tarafından

Laf söylemiş bal kabağı. Oğlun kreşe başlayınca ögretir ona uzunu kısayı yazık bilmiyo demek ki. Bir daha derse herkesin kendi hayatı herkes özgür de sana laf sokuyorsa yerini bulsun :)

(2,265 puan) tarafından
Aynen canim sagol :)
-Reklam-
0 oy
(874 puan) tarafından
Hehe saçında 3 tane gülü olan yani yuvarlak saç büyüyen kısımlardan 2 3 olan çok evlilik yaparmış eşimin de 3 tane :D iyi dedim hayırlı olsun 
(2,265 puan) tarafından
Sacma sapan isler ya :)
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Bence gayet normal acaba kendi yüzü uzun mu yoksa ikinciyi kendimi istiyor 
(2,265 puan) tarafından
Yok kendi de yuvarlak eşimin uzun bana laf carpti kendince
0 oy
(781 puan) tarafından
Bunu okuyunca aklıma şey geldi ayakkabı numarası büyük olan ayakları büyük olanın da tövbe yarabbim adam şaşırmış gelini nasıl sinir ederim diye düşününce aklına bu gelmiş galiba saçma sapan fikir çıkarıyorlar 
(2,265 puan) tarafından
Sorma valla cins cins seyler
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Ayyy daha ne saçmalıklar göreceğim ya 
(2,265 puan) tarafından
Sorma valla hayal dünyaları cok genis
0 oy
(672 puan) tarafından

Ayy onu bilmemde eli ağır olana yani vurunca can yakanlar için dul biriyle evlenecek denilir. Benimde elim ağırdır ve eşimin ikinci evliliği :D artik tesadüf müdür isabet midir bilinmez :D

(2,265 puan) tarafından
Kiz Allah seni :) tesaduftur ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 320 göst.
+1 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
3 cevap 173 göst.
0 oy
14 cevap 723 göst.
11 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu