0 oy
166 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar Formül mama Kullnanlar oğlum 9 aylık diyebilirim 3-4 gün kaldı sizce gece beslenmesini kessem mi 8.30 gibi yatıyor 12 gibi içiyor birdaha 4 gibi falan kıyamıyorum ama bir zamandan sonra organları uyuduğu için mama ictiginde çalışmak zorunda kalıyormuş dinlenemiyormus falan diye yazı okudum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 yasında kestim ben canım 
tarafından
1 yaşına kadar mi beklesem bende
tarafından
Bekle bencr canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesebilirsin canım maşallah 9 aylık 
tarafından
Kız üzülüyorum işte ana yüreği o kadar saat aç kalıyor diye
tarafından
Kız acıksa uyanır benim oğluş da 9 da yatar sabah 8 de uyanırdı doktora sordum bişey olmaz uyusun dedi
tarafından
Yok benim ki mıkırdanıyor işte 12 de vermeden durmaz zaten 3-4 gibi yine istiyor ama internette okudum organlar dinlenemiyormus onu kessem mi diye düşünüyorum
tarafından
Yok ya kesme daha ufak bakma sen uyanınca emzir yatır ben uyanmayınca sen uyandırma diyorum uyanınca ver bişey olmaz
tarafından
Dimi canım vereyim ama bir yerde okudum organları dinlenemiyormus
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Gece uyandırıptami mamasını içiriyordun canım 
tarafından
Hayır kendi mıkırdanıyor mamayi veriyorum geri uyuyor
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Bırak tabiki benim ki 4 aylık ben hiç kalkmıyorum  1 kere kendi kalkio  yiyip  yatiyor   artık uyumaya  ihtiyaci  var yemeye  deil kız hic korkma:) bana doktorum  kalkma  dedine  göre sana bişey olmaz kilosu da iyiyse:)
tarafından
Yok zaten alarm kurmuyorum kendisini mikirdandığında veriyorum ama internette okudum organlar dinlenemiyormus onu da kessem mi diye düşünüyorum
0 oy
(12 puan) tarafından
Valla canim benim oglum 9 aylık gece 11 dedimmi yatiyo  taki ertesi gun sabah 10 a kadar bende hic uyanmiyo acaba cok acikiyomu diye kendimi suclu hissediyorum bazilarida vermemen daha iyi falan diyolar bende kararsiz kaliyorum bazen gece 4 gibi falan ses cikariyo cikardigi gibi mama yapip veriyorum hic uyanmadan devam ediyo uykusuna tekrar
tarafından
Ya bende alarm kurmuyorum kendisi mikirdandığında veriyorum tekrar uyuyor ama onu da kessem mi diye düşünüyorum
(12 puan) tarafından
Acikcasi ben kesmedim kendisi kalkmamaya basladi

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 71 göst.
3 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
+1 oy
9 cevap 265 göst.
0 oy
11 cevap 214 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Annelikguzell (1,382 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,079 soru

24,081,624 cevap

331,230 kullanıcı

...