0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Kizlar oglum9 aylik ama aslinda premature fark eder mi bilmiyorum 35 haftada dogdu. Simdi gunde 3 4  kez ek gida veriyorum 1i kahvalti olacak sekilde 1 meyve 1 de corba 1 de yogurt bi gun kahvalti yaptırıyorum yumurta ile bir gun yaptirmiyorum. Sadece pekmez  veriyorum. Ama onun disinda en fazla 2 saatte bir yiyiyor yani surekli emiyor. Emdikten sinra en fazla 2 saat geciyor ek gida yiyiyor. Emerek de uyudugu icin surekli besliyorum yanlis mi acaba bu sık beslenme. Sizler kac saatte bir beşlıyorsunuz 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence güzel saatleri cnm acikmazsa yemez bnmki 21 aylık
(2,265 puan) tarafından
Aynen canim yemesinde zarar yok herhalde zayif zaten
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Cnm neden bir gün kahvaltı verip bir gün vermiyosun bebeğin beslenme alışkanlığı ek gıdaya geçince başlıyor nasıl alışırsa öyle gider kahvalltı her sabah olmalı. Ben 6 aydan beri kahvaltı veriyorum. Günde 4 veya 5 öğün veriyorum 7 aydan beri. Sık sık emer ve 3 saatte bir mutlaka bişey yer zaten onum yemek istediği zamanı zamanla anlıyosun. Mesela benim oğlum saat 1 dedim mi öğlen yemeği yer mutlaka sabah en geç 10 da kahvaltı etmiş olur bi zaman sonra herşeyin saatli düzeni bile oluyo 
(2,265 puan) tarafından
Ya bir yerlerde 3 öğün olmalı diye okudugum icin 4 olmasın diye bile dikkat ediyordum sütten vazgecmesin diye. Gerci cok şükür emmeyi cok seviyor vazgececek gibi degil :) kahvaltida ne verecegimi bilmiyorum. Internette yumurtayi her gun degil gun aşırı verin yaziyordu onun dışında peynir tuzlu diye vermek istemiyorum bazen ona lor yapiyorum onu da cok sevmese de az az yiyiyor zaytin verdim bölüp birkac kez bütün bütün hangi buyuklukte verdiysem dışkısında gördüm korktum. Bir tek pekmez veriyorum iste. Kahvaltida ne yapmaliyim
(25,181 puan) tarafından
Canım bu kadar detay düşünürsen çocuk yemeye alışmaz dışkıda görmen çok normal ben ne yedirsem alttan o geliyo :D çocuk yiyosa ver kahvaltı en önemli şey valla ben hergün yumurta veriyorum 9 aylıktan beri beyazıyla veriyorum hemde peynir çok tuzluysa suda beklet bikaç saat bişey olmaz. İlla 3 öğün yesin diyr olur mu hesap kitapla olmuyo valla bazı şeyler benimki meme bağımlısı sık sık emer ona ragmen yediririm yani yedikçe zaten istemeyince açmaz ağzını yrmez anlarsın
(2,265 puan) tarafından
Haklısın canım yedireyim ben de yumurtanin ne zararı olur ki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 296 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu