0 oy
125 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (73 puan) tarafından
Bir hafta. Önce doğum yaptım kızım 2 yaşında 5 gündür sakın çocuğum gitti resmen geceleri bize terör estiriyor kafayı yiycez uyku sıfır bebeğe bakamiyorz bile bu arada çok yaş olmama kısmı pekte mantıklı dğl sanırım oğlum 5 yaşındaydı kızım doğdun garibim sesi çıkmıyordu kıskançlıktan mı  bu nedir anlamadım

4 Cevaplar

0 oy
(608 puan) tarafından
3 çocukmu var sizin
(73 puan) tarafından
Evet oğlum 7 yaşında kızım 2 bide yeni bebek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıskançlıktır canım ya 
0 oy
(3,725 puan) tarafından
2 yaş sendromu+ kıskançlık kolay gelsin :(
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Oğluna kızının hem tepkileri hem de karakterleri çok farklı. 5 yaşındaki çocuğun algısı ve ilgi ihtiyacı ile 2 yaşındakinin karşılaştırılamaz bile. 5 yaşında olan özbakım vs gibi konularda çok daha gelişmiş olduğu için aileye bağımlılığı azdır ama 2 yaş öyle değil. Muhtemelen ilgi azalmasını kıskandı. Üstüne gitmeyin mümkün olduğunca önünde bebekle ilgilenmeyin o uyurken veya başka odadayken yapın. Biriniz bebekle ilgilense diğeri mutlaka kızınızla zaman geçirsin ve bunu sırayla yapın ikinizden de mahrum hissetmesin. 
(73 puan) tarafından
Öle yapıyoruz ztn bebeği sdc emzirmeden emzirmeye alıyorum sürekli onla ilgileniyoruz o kdr ağrılara rağmen onla uğraşıyorum genede çok dğşk kendini duvarlara vuruyor resmem
(1,550 puan) tarafından
Bu da bir süreç siz böyle devam ederseniz zamanla azalır inşallah. Kendini doğru ifade edemediği için oluyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 310 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
29 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 767 göst.
27 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 141 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Defneee (908 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,520 soru

24,126,038 cevap

333,751 kullanıcı

...