0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kimler kendi anne babasından uzaklara gelin gitti gurbette hasret çekiyor ben gibi bakalım :) bayramda yaklaşıyor napcaksınız memlekete ziyaret olcak mı yoksa aileler mi gelcek bu bayram ziyarete.

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kocam izin vermiyor aileme gitmek için (
tarafından
Aa neden ki :/
tarafından
Hamileyim diye cnm
tarafından
Haa normaldir ya endişeleniyordur senin için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben gurbetteyim annemi çok özlüyorum ramazan bayramında benim ailemin yanındaydık şimdi evde olucaz sanırım kayınpederim babasının yanına gidecekmis orası da çok uzak biz gidemeyiz çocukla 
tarafından
Çok zor rabbim ölüm ayrılığı vermesin napalım nasip (: bizde ramazan bayramında ordaydık bu bayram onlar gelcek inşallah
tarafından
Amin canım annem çalışmasa gelir de özel sektör bi 1. Gün izni var bi de 3. Gün günleri tutmuyor hiç arka arkaya yok izni maalesef
0 oy
tarafından
Bebeğim iki buçuk aylık ya yoksa her bayram giderdim uç.yıl oldu evleneli iki üç ayda bir giderdim bebeğim 6-7 aylık olsun gideyim diyorum 
tarafından
Hemen hemen nasıl gidiyosun kız maşallah
tarafından
Napayım kız anneme dayanamıyom evin tek kızıyım gidip iki hafta kalıp geliyodum  bebek oldu ilk kez geçen bayramı ayrı geçirdik bide kurbanı ayrı geçireceğiz işte:(
tarafından
Evlilik işte acımazlar insana :D Zor aileden uzakta allah hepimizin yardımcısı olsun
tarafından
Amin canım:)
tarafından
Otobüsle 16 saat  uçakla bir buçuk saat :((
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Ben yanlarındaydım 1 hafta önce eşimin işi dolayısıyla Izmirden Antalyaya taşındım bi tuhaf hissediyorum 
tarafından
Orasıda 4 5 saatlik valla zor gerçekten farklı memleket napalım allah huzur mutluluk versin yuvalarımıza
(1,351 puan) tarafından
7 saat sürüyor canım uçakla 1 saat aynen öyle 1 sene sonra geri dönmeyi düşünüyoruz umarım planladığımız gibi olur kimsemiz yok burda
tarafından
7 saat mi bende 4 5 saat diye biliyordum da. İnşallah istediğiniz gibi olur herşey (:
(1,351 puan) tarafından
Inşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(280 puan) tarafından
Bu hafta gidip bayrama kadar durcam arife gunu esimin koyune gecicem
tarafından
Anladım ne güzel (:
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Gurbete gelin gittim 2 saat uzaga ordan da esimi aldim baska sehre tasindik suan 2 tarafada uzagiz kafamiz bi nebze rahat bayramda bebis 10 15 gunluk filan olcak heralde evde takilicaz sezeryanli halimle :D

tarafından
Oo siz ikinizde gurbetçi olmuşunuz ya :D Nasip ya doğduğun yer değil doyduğun yer demişler
(3,146 puan) tarafından
Valla orasi öyle ama cok zorlugu var 10 gun sonra dogum var kimsem yok esimde is icin yok burda tekim 2 yasinda kizim var eltim geldi yanima kizima bakmak icin hst kalmaya annem gelcekti oda zorla geliyor doguma 10 gun var yok hala direniyo gelmmek icin napcam bilmem  bi yandan zor gurbet ama rahatligida var :)
tarafından
Ayy doğru bak bende kayınvalidem tarafı var yardımcı dolu etrafımda çok şükür dediğin gibi orda tek zor allah yardımcın olsun canım ya
(3,146 puan) tarafından
Sagol allah razi olsun hepimizin yardimcisi olsun insallahh ♡♡♡
0 oy
(1,431 puan) tarafından

Bayramda gittim en son heralde bayrama giderim eşim tek göndermiyor kendi işleride yoğun 2 saat var aramızda ama çok özledim :'(

tarafından
Bende bayramda gittim en son benide tek göndermiyor eşim 6 saat bizimde napalım sabır :/
0 oy
tarafından
Bizde gurbetciyiz iki aileden de farkli sehirdeyiz bayramda da gidemicez oturcaz evde kendi kendimize napalim canimiz sağolsun 
tarafından
Yaa aynen napalım canımız sağolsun (:
0 oy
(2,063 puan) tarafından

Bnde uzaktaym geçen bayram gitmedim bu bayram eşim git dedi değişiklik olur dedi bugün De gitme ben sensiz napcam diyor:D  inşallah izin verirse gidicez bakalım oğlumla 15 gün  sonra gelip bizi alıcak oda 

tarafından
(: tabi ya git kal hasret gider eşinde azcık sensiz kalıversin gari
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Ayy ben :( eşimle memleket aynı neyseki yıllıj izini ile kurban tatilini birleştirdik gitceZ inşallah annemlerin gözü bni görmüyor artık torununu yollasak yeter görüntülü aradığında bile oğlumu görüyo kapatıyo hiç bsna sen napıyon senide görüyüm demek yok :D
tarafından
:D ben daha o duyguyu yaşamadım bakalım benimkiler ne edicek torundan sonra
(1,721 puan) tarafından
Pabucun dama atılcak :) Rabbim herkese yaşatsın ikinci plana atılma duygusunh
0 oy
(58 puan) tarafından

Eşimin ve benm ailemde uzakta bizde ramazanda beraberdik iki aileyle ama bu bayram ilk defa uzakta olacaz hamilelikten ötürü :(

İlgili sorular

+5 oy
41 cevap 972 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Emineninanesii (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 718 göst.
16 Aralık 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Amerikanbebesi (4,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 794 göst.
0 oy
9 cevap 427 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,807 soru

24,116,303 cevap

333,235 kullanıcı

...