0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından
Özel güvenlik olmak istiyorum lise terkin ama silahsız oluyomus   aramızda özel güvenlik olan bayan varmı acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Eşim lise mezunu silahlı güvenlik güvenlik cnm bayan bilmiyorumda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben csnım var sertifikam oyle almıstım alicam dan silahlı al silahsız pek tercih edilmiyor 
(603 puan) tarafından
Tamam canım peki sınavları nasil
tarafından
Kuzum silahlı alırsan iki sınav olıyor yazılı ve atıs ama silahsız alırsan sadece yazılı sınavına giriyorsun daha once cıkmıs sorulara mutlaka Bak hep aynı tarz da cıkuyor
(603 puan) tarafından
Peki silahsız alsam okulu bitirince silahliya gecebiliyomuyum
tarafından
Onu bılmıyprum camım ama sana tek tavsiyem silahlı al okulunu bıtır
(603 puan) tarafından
4 ay kalmışken okulu terk etmiştik şimdi köpek gibi pişmanım tabi iş işten geçti  okulu bitirmeye kalksambaya uzun sürecek süreç ama sertifika yi hemen vermiyolarmis galiba 6 ,,7 ay sürüyormuş
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Ben canım istedigini sorabilirsin ben silahlı özel güvenliğim ama
(603 puan) tarafından
Canim sınavları naisl süreç nasıl ilerliyor iş bulma kolaymi Ankara'da oturuyorum bu arada
(12,022 puan) tarafından
Nakaratı bilemem bacım ama gece kalamam dersen zor iş bulursun. Ben gece de tamam demiştim cunku. Birde eşin kıskanclık yapacaksa hiç bulasma calıstıgı yerde full erkek içinde calısıyorsun. Bana abla abla diyorlardı ama 10 kisinin arasından bir kadın bendim. Önce heyet raporu alman gerek sonra 1 aya yakın kursa gidiyorsun her gün okul gibi. Daha sonra belli donemlerde sınavı oluyor silahsıxlar 100 silahlı lara 125 soruluk ondan en az 60 almalısın. Kolay kolay diyorlar cok kalan oluyor haberin olsun. Silahlı karın daha sonra birde silah sınavı var. Atıs poligonunda 5 adet kurşun veriyorlar en az 1 tane isabet atmalısın. Ben 5 te 4 yaptım ki silah kullanımım iyidir ondan. Sonra da işte randevu alıp kart cıkartıyor sun o da 1 ayda filan geliyor
(603 puan) tarafından
Kendi ayaklarimin üstünde durmak istiyorum çocuklarım biraz sıkıntı olucak ama kreş falan ayarlicam bisekilde  eşimin beni assagilamasindsn  bıktım  kendi paramı kendim kazancam
(12,022 puan) tarafından
Bu alırken işe girerken cok masraf okuyor onu karsılayabikecek misin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,498,756 soru

24,481,979 cevap

357,026 kullanıcı

...