0 oy
990 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Tabikiside şaka cevap yazmiyonuz napim ay em soriii  :DGece uykusunda bazen cokur cokur emzik emiyor neden acaba??? Ne zaman ve nasıl biraktirmaliyim?? 2 yaş 4 aylik

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+1 oy
(7,094 puan) tarafından

En İyi Cevap

Lannnnn duygularimlannn oynadinnn eksin ariyodum :D

Basligi degis bak sikayettt edereeemm senjij:D

Emzigide uyuyunca al agzindan kuzum gunuzleri de sakla yavas yabas biraktir ins bnde bu sekilde biraktircm

(7,094 puan) tarafından
Konussa ne sanki laf mi dinliyo kiz babasi kilikli inat :D
tarafından
;Ddddd Kız ödül köy istdigi biseyi al öyle dene
(7,094 puan) tarafından
Yok bacim yok ask yasiyo onla diyorum sana :D odul modul kar etmiyo ama artik mecbur birakicak 1 hafta aglar unutur napalim
tarafından
Allah yardımcımız olsun anam yandık
(7,094 puan) tarafından
Valla oyle bacim amin aminn
-Reklam-
0 oy
(13,032 puan) tarafından
İsmi görünce anladım:) meme sanıp öyle etmiyordur ben oğlumu 2.5 yaşında bıraktırdım 
(13,032 puan) tarafından
Atma o şekilde ver bi farklılık olduğunu anlar zaten istemez diye düşünüyorum her istediğinde yine aynı emziği ver baktın oda olmuyor yüksek Bi yerden aşağı atmasına izin ver aaa gitti pis oldu falan de inşallah bırakır
tarafından
Ama ucunu atmazsam yutamazmi
(13,032 puan) tarafından
Haaa ben emziği Atacan sandım:) kız kopardığını at tabi
tarafından
Hahaa yanlış anlaşılma oldu tamam aşkım öyle yapıyım denicem ama ümidim yok
(1,647 puan) tarafından
Benmkide ucunu kopardı istemedi emziği ama ben gttim yeni emzik aldım gece uyumadı bı kaç gün kopuk emzikle denedim  4-5 tane emzik kopardı yeni emzik aldım buna iyi bakiyo koparmiyo smdi enazindan :)
0 oy
(1,791 puan) tarafından
44 gösterim ama 3. Cevap benden 

Benim oğlum 2.5 yaşında memesini bir yere düşürdü almadım ordan alamıyorum bak orda kaldı dedim gitti geldi baktı sonra anladı o orda kalacak kesti ümidi 

Bir yerde de memenin ucundan her gün azar azar kesmek gerek diye okumuştum sonra da aaaa bitti diyorsun yeni isterse al ama yine kesmeye devam et 
tarafından
Allah razı olsun burda bazı insanlar değişik yapacak bişey yok ;)) yere düştü olayını deneyim bir bakalım benimki çok asrri bağımlı ya isim zor bird euykusnda da öyle bir iştahla emiyor ki
(1,791 puan) tarafından
İğrendiği birşey var mı burdan biri de kesip içine saç kıl filan koymuştu bak kirlenmiş filan demisti o da aklında olsun
tarafından
Evet de sanmam öğrendiği bişey görmedim tuvaleti olabilir ancak tobee;D
(1,791 puan) tarafından
Neyse sen bu yöntemi unut ilk yoruma bak canım :)))
tarafından
Hahaaa yaaa gülesin geldi kendimi tuttum içimde patlamasa iyidir ;))
0 oy
tarafından

Alıç gibiydi kardeşimin ezikleri boynunda çevirip çevirip etmiyodu hepsini :D o bıraktıysa herkes bırakır ilk başta azalttı annem sonra ucunu kesti kıl gordu tiksindi köpek aldı götürdü dedik ayap ayap ayap diye sesleniyodu balkondan kolay olmadı agladı baya geceleri veriyodu annem uyuyunca agzından alıyodu yavasça sıkıntılı süreç Allah yardımcın olsun lolipop şekerle başka şeylerle kandırıyoduk biz hep

tarafından
Oda doğru ya psikolojisi bozulur yavaş yavaş biraktirim bir anda yapmim iyiki sormusum çok teşekkür edrim cevap verdiğiniz için hanımefendi;D ♥️♥️
tarafından
Rica ederim canım benim  çocuklarda en sevdiği oyuncağını kaybetmesi bile travma olabilirmiş biz öyle böyle büyüdük halimiz ortada inşallah bizler çok iyi anne baba oluruz Allahım sağlık sıhhat versin minnakına ❤️
tarafından
Ah içime dokindun bitanem üzüldüm inşallah evlatlarımızı istedigimiz sekilde  buyutebiliriz hicbirseyden eksik kalmadan amin Allah razı olsun bütün bebeklere versin sağlıklı hayirli ömür ♥️♥️
tarafından
Aminnn canım inşallah tek temennimiz o ❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
tarafından

Kim uyarı verdi bana haaa çıksın ortaya:D

tarafından
Yarına 300 u bulur bakiyolar anam cinsellik yokmuş vinnn:Dddd
(377 puan) tarafından
:D bu arada kızım iki yaşında oda emiyor emzik bende bilmiyordum nasıl biraktiricam
tarafından
Yavaş yavas sadece uyurken vercem ben psikolojisi bozulmasın diye gündüz vermicem hiç sende öyle yap
(377 puan) tarafından
Denicem inşallah bırakırlar
tarafından
İnşallah ya dişlere falan çürük yalar diye korkuyorum iştahlı emiyor bizimki çok zor vala isim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 909 göst.
4 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,952 göst.
22 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,016 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asena.ekinci (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,416 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,700 soru

24,434,352 cevap

352,717 kullanıcı

...