0 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından

Keşke hiç tanımasaydım keşke hiç karşılaşmasaydım ... Kabalıkıarından beni ezmesinden bıkdım artık ... Bir kez ya bir kez bir hatası yüzünden beni kırdığı için bir kez pişman olsun ya bir kez 

..... Fakirim diyemi oluyor bunalr,babam yok diye mi hep ezildim,,,,güzel ailem olmadı diyemi ömrümce hep üzik kaldım .... Hep ezik büyüdüm ,heo ezik hiss etdim,hep ezik yaşadım ... Ezikliğimden hep ona boyun eydim hep razı geldim ... Ne sandım ki kahr olsun ne sandım beni gerçekden sevceyini mi arkamda dağ olacağını mı ... Bu aptallık niyeydi,ne işler açdı başıma aptallığım... 
Ve birde buni diyeyim benim ailem fakir diyemi bu mameleyi görüyorum ... Kızımın yaşı olacak ama doğum günü kutlamıycaz bu sadece birörnek 
.... Ama kaynımların çocuğunun yaşında kız tarafı ve erkek tarafı ortakk doğum günü kutladılar ... Niye biz fakiriz diyemi benim annem yardım etmiyor diye bu muamele biliyorum ... Her şey para güçde para,saygıda para ... 

6 Cevaplar

0 oy
(129 puan) tarafından
Sen kendini ezmişsin başkası da bunu fırsat biliyor yapıyor sen önce kendine gel ben güçlüyüm de ben ezik değilim de güçlü olduğunu sadece sözle değil hareketlerinle hissettir sonra da otur keyfine bak sen niye kendini ezik hissediyorsun ki başta kabul etmişsin herkes devamını getirmiş 
(1,663 puan) tarafından
Aynen .... Ailemin olmamasının eksikliğini,ezikliğini hep üzerimde hiss etdim ve tüm hayatıma yansıtdım
(129 puan) tarafından
Bence silkelen ve kendine gel böyle hayat geçmez hep kendini ezik hissetmen kendini ezik görmen hiçbir işe yaramaz
-Reklam-
0 oy
(14,214 puan) tarafından
Öncelikle sen kendi değerinin farkında mısın kendinden vazgecmissin? Benim de babam yok sayılır düğünüme gelmedi annemin durumu çok iyi değil ama ben öyle güçlü duruyorum ki herkesin karşısında kimse bana ağzını açıp tek laf etmiyor ettirmem hayat bana bunu öğretti çünkü önce sen kendine ezik demeyeceksin bacım önce sen kendini fark edeceksin 
(1,663 puan) tarafından
Malesef hep hayatm boyu ezik hiss etdim hep ezdirrim kendimi hel ***** oldum kahretsin
0 oy
tarafından
Kendine değer vermeyene kendini sevmeyene neden bir başkası değer verip sevsin
0 oy
tarafından
cocukken ezik, buyudun ezik, evlendin ezik. sen kendine ezik dersen herkes ezer once kendi dusunceni duzelt ki karsindaki de sana hak ettigin degeri versin
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Canım önce sen kendini sevip önce sen kendine değer vereceksin. Sen kendine böyle bakıp böyle yaparsan herkes herşeyi yapar. Güçlü olacaksın. İstemediğin hiçbir davranışı hareketi hakareti yaptırmayacaksın. Ha aile de aynı şekilde olacaksın. Annen baban geçmişin hakkında konuşmalarına izin vermeyeceksin. Önce kendini sev senden daha kötü olanları düşün ve dik dur. Sen kendini ezdirip susmussun diye tepene binmisler. Hem de maalesef normal olarak. Çünkü bu izni veren sensin. Kim olursa olsun kendini ezdirme özgüvenli ol. Önce sen kendini ve çocuğunu koru. Sen değersiz birisi değilsin annesin. Her zaman bebeğini ve kendini düşün. 
0 oy
tarafından

Babam yok diye mi? Bu sözünüz bni gerçekten çok duygulandirdi kız evlatları için babanin önemi aslinda.Buraya kadar yazıp düşündüm gerisine ne yazsam diye boğazım düğümlendi resmen.Allah sana sabır versin canim eşine hidayet versin.Umarim kalbin gbi bi yasantin olur uzulme:'(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 219 göst.
+1 oy
7 cevap 500 göst.
2 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 293 göst.
22 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde kediterbiyecisi (1,500 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,573 soru

24,199,092 cevap

337,424 kullanıcı

...