0 oy
252 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Kızlar eşim fabrikada çalışıyo ve başka şehirden iş aldıkları için patronu dışarı yolluyo oruç ta burda olamıcam dedi 3 tane çocuğum var en küçüğüm 7 aylik ailem onların yanında kalmamı soyluyo ama ben gitmek istemiyorum eşimde gitmek istersen biraz ailenin yanında kal biraz da benim ailemin yanına gidermisin istiyosan dedi ama ben hiç bir yere gitmek istemiyorum eşim hiç bisey demiyo nasıl rahat edersen öyle olsun diyo ama aileler gel getiririz diyo sizce napmaliyim kimsenin hatrini da kırmak istemiyorum sizce ne diyebilirim 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
2-3 gun kendi 2-3 gunde esinin ailesi yaninda kal sonra gel evine veya hic gitme rahat edemem de
(36 puan) tarafından
Diyorum canım ama babama laf anlatamıyorum zaten annem le de pek gecinemiyoruz kayinvalidemgil köyde sobalı evleri çocuklar hastalanacak artık eşime dedim sen kimseye söyleme dışarı gidip çalışacağını diye saolsun oda tmm demem dur evimizde dedi ama illaki gel diyolar
tarafından
Gitme ya kafan rahat otur evde o zaman. Cekilmez
-Reklam-
0 oy
(207 puan) tarafından
Bence hiç gitme oruçtur evinde kal daha rahat edersin ben olsam gitmem
(36 puan) tarafından
Canım bende öyle düşünüyorum küçük bebeğim uyuduğunda sahurumu yapar yatarim ama gittiğim de kerkes yerken ben çocukla uğraşacam zaten yerini yadirgiyo
(207 puan) tarafından
Evinde kal bence bebek uyuyunca sende uyursun rahatını bozmazsın
0 oy
(23 puan) tarafından
Canım benimde eşim sürekli şehir dışına gdiip geliyor. Ben 2 gün kaynanamlara 2 gün annemlere gidip eve geliyorum. Kimsenin kalbini kırmamak için. Ama senin bebişlerinde var hiç gitmek istemiyosan çok huysuzlar ramazan ramazan düzen bozmak istemiyorum falan de gitme eşinde anlayışlı davranmış sonuçta
0 oy
(54,107 puan) tarafından
kendi evinde kal canim
0 oy
tarafından
Biraz kendi ailemde biraz diger tarafta kal cNım 
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Küçük bebeğinde  var ramazanda  cok zor olur senin için  kendi evinde  daha rahat edersin bebekle kolay düzen oturtulmuo 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 338 göst.
21 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Saadett (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 657 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elifbb (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 410 göst.
10 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevda18 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,503 göst.