0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından
4 aylık bebisim  bikac gundur  az yetmiyor  aksama doğru bitiyor  mama vermek  zorunda  kaliyorum  niye bole oldu acaba kizlar daha adet olmadım hic

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Stres üzüntü de etkiler 
(1,468 puan) tarafından
Aslında hiç öle bişey olmadi sadece bebeğim  bu ara rahatsiz  ona bunaliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyuyamiyorum diyorsun cnaim büyük ihtimal uykusuzluk yorgunluk etkiliyor 
(1,468 puan) tarafından
Olabilir  canim haklisin  iyi hatrladin  kız ben hep unutuyorum  yorum yapdigim  insanları:)
tarafından
")) biraz uyumaya çalış rezene papatya falan iç o rahatlatır seni hem sütte yapar
(1,468 puan) tarafından
Burda bi tarif  vardi  biliyomusun  bilmiyorum  rezene sumak keciboynuzu  elma vs diye onu hergün  icerim  aylardir  rezene  'yi ayrı yapip  bidaha icsem  mi
tarafından
Rezene bana aşırı uyku yapiyo anasonla bir de demeleyip içebilirsin uykun gelsin diye ama sütüm iyice artsın dersen incir hosafini tek geçerim o çok güzel süt yapiyo
(1,468 puan) tarafından
Saol canım:*
0 oy
(181 puan) tarafından
Ayy şu an aynı şeyleri yaşıyorum ve benimde bebeğim 4 aylık şaştım kaldım benimki mama da icmiyo 
(1,468 puan) tarafından
Ben sadece gece yatarken  veriyodum  tok tutsun  diye hemde ilk baş mama yerdi  2 aylikken birakmisdi  mamayi  şimdi gene azaldi  noluyor  diyorum  icimden :/
(181 puan) tarafından
Canım benimkide ilk başlarda sütüm olmadığı için mama alıyordu dediğin gibi 2 aylıkken sütüm gelince sütun tadını aldı bırakdi icmedi şimdi bir kaç gündür az napcam bilmiyorum
(1,468 puan) tarafından
Ayy aynı ben kuzum  ayniyiz  adet oldun mu  adet doneminde  de azaliyormus  ben daha olmadım  ama:(
(181 puan) tarafından
Yok canım olmadım daha
(1,468 puan) tarafından
Niye acaba ya
(181 puan) tarafından
Bir bilsem canım artık büyükdükleri için fazla emiyo lar ve yetişmiyor bence ama vicdan azabı çekiyorum doymuyor diye :(
(1,468 puan) tarafından
Ben de öle o yuzden artık 6 gibi veriyorum  mama bide yatarken :/ bazen mama da iyi oluyor  ya emziremedigim  zaman veriyorum  mesela tamamen  unutsun  isdemedim  o yuzden  yatarken  veriyodum
(181 puan) tarafından
Canım onu içmiyor diye malesef ki azda olsa cici bebe verdim dün yatarken hata mı ettim bilmiyorum ama mecbur kaldım :(
0 oy
tarafından
Devamlı emxir ten teması yap canım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 195 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde mammedovasevinc (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.