0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar kaynanam bende yemek yapmaya gelmiş. Aramızda limoni 2-3 hafta önce tartıştık oğlum bilmesin demiş anneme bende söylemedim kaynanamda söylemedi aramızda kaldı. Sonradan söyler kesin. Neyse az kilo almış dedi eski postlarima bakabilirsiniz bilmeyenler için söylüyorum. Yanlış emzirmisim kilo almadı şimdi bir göğsüm bitene kadar veriyorum sonra diğerine geçiyorum. 

Kaynanam kilo almamış çok çok az almış dedi. Bende okadar emziriyorum elimden geleni yapıyorum ama hemen alttan çıkarıyor dedim midesi boşalıyor birdaha emmek istiyor. Kaynanamda sütün yaramadığı için ishal oluyordur dedi. Moralim yerlerde yine. Doğrumu kızlar süt yaramayinca böylemi oluyor ? Kafami karistirdi. Eşim, kaynanam, kilo muhbabetini bilen herkes çok zayif diyorlar ve ister istemez mama veresim geliyor. İlla tombik tombik mi görmek istiyorsunuz alın size kilolu bebek diyesim geliyor ... 

Yorumlarınızı bekliyorum

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bir paket 250 Gr mama olmuş 50 TL , 900 Gr 130 TL madem zayıf sütüm yaramıyor ayda iki kez 130 TL yollasın sana sende mama içir çocuğuna. Ondan sonra da mamayla büyüdü emdi mi sanki diye ciyaklayip dursun ortada. Şeytan diyor çek fırın küreğini vur ağzının üstüne omo bobok kolo olmomos diye dolansin ortada 
tarafından
Ay var ya ayar oluyorum ayarr b.ok yiyen yaa nefret ediyorum şunlardan iyice türedi gittiler evde kapalı kalınca kudurdular herhalde
tarafından
Hep moral bozmaya yarar 2-3 haftada bir gelir . Gelmese dhaa iyi iyilesseydim bi.
tarafından
Kız susma sende cevabını ver ver sustur sanki onların ağız kokusunu çekmeye gelmişiz dünyaya ayyy yakın olsak ağzını yüzünü yirtardim nasıl gicik oldumm
tarafından
O zaman da susmaz ki bu seferde emzirmek zor geldi şimdikiler kolayı bulmus mama ile çocuk büyüttü dicek
tarafından
Bende sırf onun için dedim canım zaten parasını duyunca belki çenesi durur diye bir umut yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktor a götür kuzum sen bebisi az kilo alıp almadığını doyup doymadigini orada eşinin yanında doktor anlatır
tarafından
Yaâa bu kötü olmuş
(1,550 puan) tarafından
Nasıl yanlış emzirmişsin ya. Sağarak mı doğru emziriliyormuş. Orada Bi yanlışlık olmalı
tarafından
Ön sütü iciyormus kızım. İlk süt su gibi onu içmiş. Yağlı sütü icirememisim. Saat başı göğüs değiştirdim. Htaa etmişim bitene kadar vermem lazımmış
(1,550 puan) tarafından
Tamam sen de öyle yap bundan sonra. Gerekmezse sağma ya acıyormuş baksana hem yarım saat yeterli değil miymiş ben unuttum her şeyi Ya bana kalsa yarım saat emdi yeter deyip diğerine geçerim
tarafından
Yok canım ben 1 saat emzirmeme ragmen yağlı süt gelmemiş
0 oy
tarafından
Ne ilgisi var cnaım benim bebiş de ishaldi hep ama alıyordu kilo bakma sen ona doktora gittiğinde bakarsın kilosuna yarayan çocukta kaka yapar 
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Anne sütü  nasıl yaramaz  ya??? Yaramayan  süt anne sutu  olur mu hiç

asıl mama yaramaz anne sutundeki  vitamin  hangi sutte  varmış sen ona öle sole suda olsa anne sutu  dur iyi olan 

Kayinvaliden  cahillekde  mastır yapmış

Bize yaramayan  senin düşüncelerin  de...!!!
tarafından
Okadar cahillikleri var ki hem eşimin hem kaynanamın. Yine doğru emzirmiosun demek istiyor sanırım laf vurmak için moral bozmak için konuşuyor. Diğer geldigimdede kilosu ayniydi diyor bana ..
0 oy
(16,393 puan) tarafından
Bence doktora götür eşin de gelsin yanında duysun 

Eger öyleyse doktor hangi mama vereceğini bilir 
0 oy
tarafından
Kaynanalara göre kendilerinin sütü şifalı gelinlerin su oluyor zaten takma kafana 
0 oy
(1,550 puan) tarafından
İnat uğruna doğruluğuna inanmadığın bir şeyi yaparak iyi anne olamazsın. Şimdi öfkeyle böyle düşünüyorsun ama ben yapmayacağına inanıyorum. Sen doktoru dinle o normal diyorsa salla geç herkesi. Benimki tombikti de ne oldu. Yaş 11 kilo 55 şuanda. Obezliğe az kaldı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 262 göst.
7 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 256 göst.
13 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 299 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 381 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,873 soru

24,407,202 cevap

350,634 kullanıcı

...