0 oy
1,728 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin facebokk şifresini alıp tlime kaydettim bişeyler den şüpheleniyordum az önce Bi kıza msj atmış gözlüklerin olayım falan ve gerçekten benim elim  ayağım boşaldı bana akıl verin ne yapayım bilmiyor bende kayıtlı şifresi 

49 Cevaplar

0 oy
tarafından

Şifresini değiştir  sonrada hesabı sil b.ok herif :sick:

-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Önce sakin ol  ve omkıza şununyaz senin değil ama akşam eve gelirse ben onun gözlükleri olucak kuzum sen bu adamı engelle çünkü tekrar cevap verecek kadar hayatta olmaya bilir de 
0 oy
tarafından
düzenlendi
Ağzına edeceksin bacım ne yapcan başka bunları görüp nasıl sakın sakin bekliyorsunuz Allah kocana akıl vrsin 
0 oy
tarafından
Face giris bilgilerinden esinin numarasi yerine kendi numarani yaz 3sin birdaha giris yapamaz sifremi unuttuma tiklar kod gonderir ama numarayi degistrdigin icin kod ona gelmez. Ve acik acik yuzune soyle istersen say sov utansin
0 oy
(2,241 puan) tarafından

tek kisiyle kalmamistir o sen takip et bak bakalim kac kisiye yaziyo sonra hepsinin ekran goruntusunu al ve o gozlukleri musait yerlerine monte et :ninja:

0 oy
(490 puan) tarafından
İşte böyle erkekler insan değil ancak gözlük gibi nesne mal olabilir ancak.  Evdeki karısı yapsa namus derler öldürürler kendi yapınca erkek oldu. Ya ne yapmalı nasıl çözüm bulmalı böyle erkeklere.  Valla ben diyorum ki gözü dışarda olanın gözü çıksın ama onda bile evdeki kadını suçlar bu pis zihniyetler. yok surat yaptı yok dırdır etti yok günaydın demedi bilmem ne. Kendilerine hak görüyorlar aldatmayı da başkalarını aramayı da.
0 oy
(163,438 puan) tarafından
bu erkekler hep ******
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ekran görüntüsü al izle birkaç gün hemen kavga çıkarma daha ileri giderse ekran görüntüsü al kaydet telefonuna lazım olur akıllıca davran canım o bunu yapıyorsa sen hemen kavga edip gizli yapmasını sağlama takip et biraz delil topla ve ağzına sıç donuna kadar alırsın gerekirse 
tarafından
Cnm daha ne diye bilir ki herşeyi yazmış
0 oy
tarafından
Kıza yazdığı lafı eşin gelince ona söyle bakalım ne tepki verecek sonra ağzına geleni say gitsin 
0 oy
tarafından
Ekran resmi al kesinlikle 
0 oy
(811 puan) tarafından
Kocam o kızla yazisirken bende arada mesaja girer mesaj yazarım kıza kocamda görür tabi ne olduğunu anlamaz sonra kıza ben mesajlastigin adamin karisiyim diye yazarım kocamda görsün o arada tabi bunları yazmadan önce kocan mesajlasirken mesajları ekran al 
0 oy
tarafından
Bende dün benzerini yaşadım :(( çok kötü 
0 oy
(3,437 puan) tarafından
O gözlüğü alıp biyerine sokardım hadsiz abazan Rabbım yardımcın olsun kuzum 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Nefsi pis insanin nefsini sen terbiye edemesin canım üzülme eşinin ahlaksizliği güzelce konuş ortak bir karara varin 
(946 puan) tarafından
aynen katılıyorum size herkes evden kov gebert faln demis ama bence en mantıklısı sakince konuşup karara varmak. ben sahsen konuşup ayrilirdim ben namusumla oturuyoken namussuz bi adamala işin olmaz derdim
(1,328 puan) tarafından
Kavga ve sinir halı kötülüklerin anasidir böyle zamanda en güzeli sakın kalmaya çalişmak canım ben kendim yapcagim şeyi yazdım başima gelse bunu yapardım
0 oy
tarafından
O gözlerini oyuver geberisicenin kimsenin gözlüğü olamasın
0 oy
(228 puan) tarafından
Ne yaptın peki eşine 
0 oy
(748 puan) tarafından
Allh yar ve yardkmckn olsun bacın senin adina üzuldüm allh hic bir kadina bu duyguyu yasatmasin sanada en hayirlı kararı vermeyi nasip etsin 
0 oy
(477 puan) tarafından
Merhaba,

Bizim haddimize değil ne yapacaginizi söylemek. Sakince durun bi ilişkinizi gözden geçirin. Siz böyle biriyle olmak istiyor musunuz ? Hata deyip kabul edebilecek misiniz ? Yoksa sindiremem diyip hayatınızı değiştirme kararı mı alacaksınız ? Gider 2 gün sonra gelirim diyorsanız kesinlikle rezil olduğunuzla kalırsınız. Bunu öncelikle kendinizle çözün. Ne yapacağınıza karar verin ve uygulayın. Vurun kırın diyenlere de kulak asmayın. Bu size bir sey kazandırmaz kendinize daha fazla zarar vermiş olursunuz. En çokta bir çocuğunuz varsa onun böyle bir babayla yaşamasını isteyip istemediğinizi düşünün. Üzgünüm ama eşiniz çok utanç verici davranmış. Tedavi edilmesi gereken bir hasta bence. Eğer devam ederseniz kesinlikle kendisinin tedavi olmasını sağlayın. Olur da ayrılırsanız çocuğunuz varsa onunla görüşeceği için yine tedavi olmasını sağlayın. Sabır diliyorum...
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Kıza da helal olsun ama. Eşine de diyecek laf bulamıyorum evine alma hepsini de delil olarak sakla. Böyle birisinden hayır gelmez Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,061 puan) tarafından
O. H. A yani diyecek birşey bulamadım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,194 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 551 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinos2194 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 927 göst.
21 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 730 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,270 soru

24,096,397 cevap

332,102 kullanıcı

...