0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oglum 23 aylık 2 buçuk ay annemlerde durduk sonra 1 bucuk hafta falan oluyor ilk başta 2 gün iyidi yani iyidi derken uyku konusunda alışması zor oldu geri eve 

Neyse şimdide kaç gündür erken yatıyor erken kalkiyor aşırı erken kalkmaya başladı kalktığında mama fala hiç bisey yemiyor hani sanki altını temizlemek işyerinde çoğu çocuklarımız istemez oğlum gibi aynı onun gibi hi hi ittiriyor 

Aslında kapının önünde oyun oynuyor kaç saat çok yoruluyor gündüz uykusunu uyuyor 3 4 gibi yatıyor 7 8 gibi kalkıyor gündüz çok mu uyuyor acaba ondan mı ama bundan 1 hafta önce se öyleydi...

Diş mı? Acaba bir tek ikinci ikinci azi dişleri kaldı 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Geç uyutuyosun ve çok uyuyor canım sekizde kalksanoglum sabaha dek yatmaz
tarafından
Öyle olduğu zaman işte 1 re doğru yatardı ama şimdi yok yani 11 buçuk ancak uyuyor sabahın köründe kalkıyor
tarafından
Çocuklar varya her seferinde huy değiştirir
tarafından
Eveeet acaba annemlere gitsem baksam belki değişiklikten dolayı yapıyordur..
Ne bilim ya uf :(  sabah sabah napıcaz ogkum diyorum Allahtan babası geç gidiyor o ilgileniyor sağolsun yoksa sabahın köründe napcam anlamıyorum kahvaltıda hayatta yapmam öyle de bir huyum var
tarafından
Evet valla insallah duzelir
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kuzum gündüZ geç yatıyor  gğndüzmuykularını düzene koy bence birde  en fazla 1.5 saat yatsın yanı 12 ila 13:30 a kadar sonra kaldır 
(5,328 puan) tarafından
Gündüz az uyut kuzum ben oğlum öğlen 3 de yatarsa gece saat 12 1 de yatar sabah 7 de ayakta
tarafından
Valla deniycem birşeyler olmadı annemlere bir daha gidicem bakıcam burada mı sorun oluyor yada başka birseyi mı var
(5,328 puan) tarafından
Kuzum sen her seferinde annenlere gitmeyi düşğnme oğlunu eve alıştırmaya bak
tarafından
Ama belki orada gene alıştırırım sonra evde devam ettiririm diye dusundum
(5,328 puan) tarafından
Ortam değiştikçe  oda alışamaz sürekli aynı yeri.ister  benim oğlum sabah uyandıktan sonra uyku uyuduğu odaya akşam uyku saatine kadar  gitmeyiz salonda oynar uyku saati gelince oraya gideriz biraz yatakda oynar sonra uyur
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Gündüz 2 buçuk saatten fazla uyutmaman gerekiyor canım daha uzun uyursa gece uykusunu etkiler 
tarafından
Gece uyuyor canım sorun yok ama yatma saatiyle kalkma saatinde sorun var
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Gündüz hem gec uyuyor hemde fazla uyuyor. Benim kızım sabah 8 de kalkar öğlen uykusunda 1-2 gibi yatar ve maximum 1-1.5 saat uyur
tarafından
Yok uyur maşallah ya gecede uyur ama erken yatmaya başladı
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Çok geç uyutuyosun öğlen uyuması gerek 1 civarı vs çözülemeyecek bir sey değil bu :))) 
tarafından
Zaten bir haftadır böyle ben böyle olmasını istemiyorum 3 4 5 yatardı ama geç yatardı Sabahta 9 gibi kalkardı mama falanda yemiyor .s
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Büyüdükçe gündüz uykusu azalması gerekir canım güzdüz 4 saat çok fazla ve çok geç yatırıyorsun. Sabah 7-8 kalkma için çok normal akşam da en geç 9 da uyumuş olmalı zaten. Gündüz uykusunu en fazla iki saate indirmelisin. 2 yaş sendromundan dolayı da iştahsızlık huysuzluk olabilir. 
tarafından
Doğru diyorsun ama erken kalktığında benim biraz kendi keyfinden dolayı 9 da falan kalksa aslında
Gündüz ne kadar çok uyursa uyusun hatta okadar gev yatardı 1 doğru uyurdu sabah 9 gibi kalkardı
(3,209 puan) tarafından
E büyüyor artık kuzum. Düzensiz bebek geç kalkar.
tarafından
Bkcm bir yoluna artik
0 oy
tarafından
Cnm gunler uzuyo malum cocuk oynuyo yoruluyo gündüz cok fazla yatiyo saat 3-4 yerine 1-2 gibi yatır 3-4 uyansin aksamda 9-110 gibi zaten pili biter tekrar uyumak ister
tarafından
Uyuyor zaten kuzum sorun orada değil erken yatması nkadar çok uyusa böyle yapmazdı sabahları süt yada mama veriyordum onu vile almıyor yatarken de süt veya mama almıyor geve 12 buçuk gibi yatardı 9 gibi kalkardı
0 oy
tarafından
Uyku egıtımı verdım ben ogluma saatleri asırı yanlıs oglen uykusu 12 den en fazla 2 ye kadar olmalı aksam 8 9 gıbı yatmalı sabah 7 8 gibi yatmalı 
tarafından
Olmuyor işte Canım eğer ki ben öyle yaparsam emin ol sabahın 5sinde kalkicak ee ben bunu hayatta düzeltemem bunu bile çok zorlandım arabayla gezdirdik uykusunu gece aldilk
tarafından
Canım bir sure sen bu sekılde devam et 2 hafta emin ol alisacak gunduz uyku saatı asırı gec ve gece uykusundan calıyor 2 den sokra ki uykular
tarafından
Uyur insallaj bugün deniycem bakalım uyur insallaj
tarafından
Insallah canım pes etme sen
0 oy
(11,330 puan) tarafından
Kız çok geç uyuyor gündüz uykusunu o saatte ben uyusam sabah dek uyuyamam 1 de uyur mesela öyle dene bir de 
tarafından
Kuzum zaten gece uyuyor sorun yok gece de oğlum gündüz uykusunu 4 5 saatte uyusa gece 1gibi yatardı 9 kalkardı ama anlamadım şimdi niye böyle yapıyor
Benim sorunun erken yatması erken yatmaya erken kalkmaya başladı buradaki arkadaşların dergi doğru erken yatıp erken kalkması lazım ama benim oğlum elinden gelse 5 6 da kalkıcak ms eskiden öyleydi oluyordum o saatlerde kalktığında hiç halim kalmıyordu
Sonra sonra düzeltirim ben geç yatardı geç kalkardı 2 de yatsa bile gece düşün 9 da kalkardı okadar...
3 4 5 gündüz uykusunu uyusa geç yatar geç kalkardı ..sabahlari ne mama ne süt sadece kahvaltı yapıyor
0 oy
(54,173 puan) tarafından
gündüz uykusunu gec uyuyor gecede gec yatiyodur
tarafından
Gece geç yatsın zaten ben onu istiyorum erken yatıyor
0 oy
tarafından
Gündüz uykusu çok fazla erken kalkması normal çocuklar hep öyle bez değişmek istememesi de normal benimkiler de öyle zorla değişiyorum 
tarafından
Valla o bez olayını napicam hiç bilmiyorum jele ki büyüğünü yaptığında oluyorum yaz geliyor yikiycam artık
0 oy
tarafından
3 4 de yatırmak yerine 1 2 gibi yatırsan daha iyi olmaz mı 
tarafından
Ben öyle her istediğim saat yatırmıyorum canım kendisi istediği zamana geliuor yanıma uyuyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 773 göst.
19 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 323 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 1,703 göst.
+1 oy
19 cevap 1,068 göst.
17 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu