0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (7,827 puan) tarafından

11+0

İyi geceler kızlar cuma günü ters bi hareket yaptım o gündür bu gündür sağ kasığım çok ağrıyor döllenme sonrasıda bebeğimi sağda hissetmiştim yani ağrı olarak ama hiç ağrım olmadı bu haftama kadar ama cumadan beri ağrı geçmiyo hareket ettikçe artıyo acilde malesef bakmıyolar ama çok korkuyorum bişey olacak diye randevum yarına bebeğim iyidir değil mi başına gelen var mı

3 Cevaplar

+1 oy
(6,190 puan) tarafından
Agriniz siddetliyse hastaneye gidin
-Reklam-
0 oy
(723 puan) tarafından
Kotu düşünme kuzum kötü düşünürsen kötü olur iyi düşün dua et inşallah normal bi ağrıdır 
(7,827 puan) tarafından
Ah inşallah canım ya hareketimden sonra olmasaydı normal derdim ama ters hareket sonrası olduğundan korkuyorum acikede gitmedim geçtiğimi haftalarda farklı sebepten gitmiştim doktor bey kanama olmadan usg ile bakamayız diyor benim şansıma hep kötü doktor oluyor acilde pratisyenler kadın doğumcuyla asla görüştürmüyo
(723 puan) tarafından
Yarın öğrenirsin noldugunu allah büyüktür sıkma canıni
0 oy
(241 puan) tarafından
Acilde nasıl bakmıyorlar canım ya. Kadın doğum acilleri oluyor. Ben istanbuldayım bezmialem de bakıyorlar. Ama kanamam yoksa korkma canım ya da ağrın dayanamayacak kadar şiddetli değilse. Bu ikisinden biri varsa kork
(7,827 puan) tarafından
Şükür birşey yokmuş canım kadındoğum acilde pratisyen oluyor insaflıysa kadın doğum doktoruna gönderiyor yok canı istemezse ne halin varsa gör diyor geçen karnım ağrıyo diyorum benden kan alıyo :) yalvardm usgye yönlendirmedi
(241 puan) tarafından
Manyak bazıları ya gerçekten manyak
(7,827 puan) tarafından
Hakkımı helal etmiyorum dedim ki sıra yok alınmıyor 06:30 da gelirsen alırsın diyor insaf diyorum sadece
(241 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Çok insafsızca davranıyorlar be kendilerini böyle bi şey sanıyo ya bazıları o kadar gıcık oluyorum ki
(7,827 puan) tarafından
Daha beterini yaşasınlar inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mirac (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,233 cevap

334,362 kullanıcı

...