0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim kızım zaten çok mızmız kucakçı Bi bebekti ama bu kadar hırcın sinirli değildi. 

Bu aralar sinirlenince bagrıyo ortada bişey yok oyuncagına bile kızıyo. Kendi oyuncagı yere atıyo sonrada yere düştü diye aglıyo al yerden diyorum almıyo bagrıyo. Ya bu bebişe ne oluyo böyle. 

Keyfi yerindeyken de çok güzel oynar güler çok iyi. Ama bişeye kızdığında hırçınlığı uzun sürüyo. Bi haftadır nezleydi düzeliyo ama genede sinirli. Burnu tıkanıo aspiratörle temizliyorum ama ortalığı yıkıyo.ilgileniyorum oynatıyorum ama iki dk wc ye bile gidemiyorum o da geliyo benle. 

17 aylık oldu büyüdükçe düzelir diye beklerken iyice aglak agresif oldu nolcak böyle? 

2 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
2 yaş sendromu yaşıyorlar benim oğlumda öyle idi2 yaş 2 aylık oldu daha beter  anlamadım gitti yereler atıyor kendşni resmen bende bıraktım sakinleşince geliyor yanıma
(5,328 puan) tarafından
Aynı aynı bizim oğlanda  valla bende eşime diyorum bırak  dikkat çekiyor  bende oda bırakıyoruz
tarafından
Ne zaman düzelir ki ya benimki daha 17 aylık
(5,328 puan) tarafından
Valla kuzum bizimki 2 yaş 2 aylık ara ara devam eder bu halleri
tarafından
İnşallah dahada artmaz
(5,328 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlan da 27 aylık canım cikiyo artık böyle bir şey görmedim ben bi çocuğa 3 kişi laf geçiremiyoruz çok değişik zamanlar gerçekten 
tarafından
Kendi yaptığına bile kızıyo ne olduğunu anlayamııoz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
0 oy
1 cevap 123 göst.
0 oy
13 cevap 657 göst.
13 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ygurbet (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
18 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cantanelerim (371 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,070 soru

24,409,774 cevap

350,816 kullanıcı

...