0 oy
1,054 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (479 puan) tarafından
Merhaba arkadaşalr 3 yıllık evliyim eşimin ailesiyle oturuyorduk ama ben ayrılmak istedim eşim tek oğlan ve 3 kız kardeşi var ben ne yapsam yaranamadım ve altı üstü oturmaya başladık yemeğimiz bir bir kızım var sabah gidip kahvaltı hazırlar sonra herkes kalkar yani hep oradayım. Ama ben çok yoruldum artık yemeğimi ayırıp evimde oturmak istiyorum ama eşimin babası herşeye müdahale ediyor tek oğlum olqöz VS vs sabah gelip kapıma vurur gider kızımda 10 kadar yatar bende ne yapıcağımı bilmiyorum adama ne yapsam yaranamıyorum babamı arayıp beni şikayet ediyor onun yüzündlnden sörekli mutsuzum 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ahhh ah şu oğlanları evlendirmesinler ya bu kadar kıymetliyse
(479 puan) tarafından
Vallahdie bir bilsen ne çektiğimi ufacık bir şeyden hemen babamı arayıp beni şikayet ediyor okdr çok bıktım ki eşim desem ses çıkarmaz babam gelip seni alrırm ama kızını almam dedi odkr çok çaresizim ki
-Reklam-
+1 oy
(181 puan) tarafından
Canım babanı arıyormuş ya baban bişey demiyor mu versin cevabını ezdirme sin seni 
(479 puan) tarafından
Babam diyor ama anlamıyor güya yakın arkadaş diye herşeyi  anlatıyor
0 oy
tarafından
Sen o evi ordan taşımadıkça kurtulamazsın
(479 puan) tarafından
Hayatta bırakmazlar eşimi
(479 puan) tarafından
Şuan yazarken bile ağlıyorum inanın evlilik çok zor çok yoruldum gurbete geldim çok çaresizim
0 oy
tarafından
Kayınvalideler tmm da şu kadin işine karşın kayınpederler nslda huysz ihtiyarlık yapıyorlar ya işinize gücünze bakın bir ayağınız çukurda zaten Allah'ım ya 
(479 puan) tarafından
Kayınvalidmele aram iyi ama kayınpederim kafayı bana takmış
0 oy
(1,318 puan) tarafından
***** Allah belasını verir umarım öyle insanın 

Senin de bir anan baban var her gün gitsen anne babana kıyamet koparirlar eminim ama sadece onların evladı var başkası umurlarinda değil Allah kendi evlatlarından çıkarır eden bulur zihniyetine s.cayim onların 
(479 puan) tarafından
Ailem uzakta gurbete geldim geçenlerde iki günliğne abimlere gittim hemen aramış babamı gelin benden habersiz gitmiş halbuki söylemiştim haberi vardı
(479 puan) tarafından
Dün oruçluyum onun yüzünden okdr ağladım ki onu o hayırlı günde Allaha havale ettim Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz onun da kızları var
(1,318 puan) tarafından
Bırakmaz sen sabret , kendi babanla konuşunca da baba beni ezdirme de lütfen sessiz kalma her dediklerini yapma sessiz buldukça tepene çıkarlar. Kendi kızlarını evlendirince sanki hiç görmek istemeyecek ama geline herşey mustehak hizmet etsin gelsin gitsin sürekli onlara ne , senin evin barkindan. Allah sorsun duam seninle feraha cik insallahhhhhhhhhh Allah kocana da akıl versin seni ezdirmesin
(479 puan) tarafından
Babam eğer çok olurlarsa da gidip kızımı getirip onların yani benim kızımı onlara bırakıcakmış çok zoruma gitti sanki benim evladım değil sanki canımdan değil okdr çok ağlıyorum ki şuan bile Allah razı olsun inanın dertleşmek çok iyi geldi Rabbim bana sabır versin
0 oy
(120 puan) tarafından
Ne insanlar var ya bende hic sevmiyorum herseye karisan adamlardan o kadar iticilerku ne yapsan yaranamazsin agzinla kus tutsan bile 
(120 puan) tarafından
Ayy icim daraldi iyice arabaniz falan toksa birikim yapalum araba alalim yada esyalarimizi alalim de zaren sizin eviniz kira olsa degmez de esyalarini yenile sende gelin olan sensin yeni esyalri alip evini sifirdan doseyen kayinvalidengil kayinvalidenle aran iyi anliyorum ama o da iyi bir insan olsa bu kadarina goz yummazdi sanki
(479 puan) tarafından
Eşimin arabası var ayrıca bana takılan bilezik ve altınlarımı bile aldılar kızımın mevlüdünde takılan altınları bile, birikime gelince eşim parasını babasına veriyor bir olduğumuz için
(120 puan) tarafından
Sende altinlarini iste kiz yapmay a baslasinlar ben takmaj istioyum de yani insanda biraz dusunce olur ne demek parayi babaya vermek sizin kendi cocuklariniz aileniz var
(479 puan) tarafından
Yok canım alırlarmı hiç bizi alt katlarına koydular onu sayıyorlar herhalde bilezik niyetine tamam huzur versinler de istemiyorum altınları huzur da yok
(120 puan) tarafından
Valla isin zor canim yetmezmis gibi deger de bilmuiyorlar
0 oy
tarafından
Benim kayinvalidem oyle olsun  ister ben yapmıyorum  keyfim gelince iniyorum kimseyi cekemem benimde bi arkadasim var onlarinda tek oglan 3 kiz

Iki bebegi var surekli yemek bulaşık  iki ev temizligi kayinvalidesi kocasindan maaşını  alırmış  ben gelemem oyle seye valla☺️
(479 puan) tarafından
Benim yemeğim ayrı olsa tamam gene arada gidip yardım ederim ama oda olmuyor
tarafından
Ay cok zor valla  bide hep senden bekliyolarsa eyvah eyvah ben bastan alistirmadim valla

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,910 göst.
0 oy
6 cevap 385 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,122 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aytu (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 2,083 göst.

Kategoriler