0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (3,799 puan) tarafından
Yağ yakıcı yoğurt kürü deneyen oldumu daha önce hiç.  Ben yeni başladım 3  gün oldu.  Etkisi oldumu kullananlarda ne kadar süre kullandınız 

3 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Been. 15 gün sonra etkisini gösterdi. Hatta büyük fark gördüm yani
(1,930 puan) tarafından
Nasıl yaptın peki canım
(3,799 puan) tarafından
15 gün den sonra yemeği kestinmi ne kadar gitti kilo
(6,048 puan) tarafından
Akşam 7den sonra bişey yemedim çaya şeker atmayı kestim.Yatmadan bir saat önce limon pulbiber ve yoğurt yedim bir kase o kadar.
(6,048 puan) tarafından
Birde gün içinde 10 dk kadar egzersiz yaptım program indirmiştim . Ben 4 ayda 20 kilo verdim. Ama yoğurt kürünü 15 gün kullanıyorsun ya her gece sonra bı hafta ara veriyorsun bı 15 gün daha kullaniuorsun
(1,930 puan) tarafından
Kaçtan kaça düştün peki duru
(3,799 puan) tarafından
Ben içine karabiber toz acı biber nane kekik zerdecal zencefil limon katiyom.  Karabiber le zerdecal birleşince etkileşim sağlıyormus 3 gün oldu bakalım nolcak. Ekmek abur cubur şekerli paketli kızartma kestim hepsini akşam da yemiyorum . Inşallah etki eder
(6,048 puan) tarafından
Unuttum demeyi aklıma geldikçe de YouTube dan zumba dansını açıp videoda dans ettikleri gibi dans ettim ama bunu sık yapmadığım halde su içinde kalıyordum 5 dk falan sürüyor ama ter içinde bırakıyor. TV de de izlemiştim zumba dansı çok kilo verdiriyor diye
(6,048 puan) tarafından
70den 50ye düştüm
(1,930 puan) tarafından
Zumbaya bende başladım bakalım... inanmıyorum duru bende 70 kiloyum 60 veya 65 olsam yeter inşallah yaaa
(1,930 puan) tarafından
https://youtu.be/kFLi1NcgvoI buna başladım bakalım
(6,048 puan) tarafından
Nazlı. Zaten kilo vermeyi kafaya koyduktan sonra kendini tutamiyorsun. 65 olursun bu sefer 60 olmak için uğraşıyorsun 60 Ken 55 diyorsun. Bende 10 kilo versem yeter diye başladım. 20 kilo vermiştim kaynimin düğünu için girmiştim diyete. farklı şehirde oturuyorum zayifligima inanmadılar ve yüzüm çökmüştü. Kaynanam 1 hafta boyunca az da olsa kilo alayım diye eline ne geçtiyse yedirmisti. Gören herkes yüzümün kötü ve çok zayıf olduğunu söylemişti. 1 hafta geri iki kilo aldirttilad
(1,930 puan) tarafından
Işte bende ondan korkuyorum ben zayıfladığım zaman hemen yüzümden kaybediyorum oda çirkin duruyor alt taraf gitse yokk duruyor
(6,048 puan) tarafından
Kız videoyu izleyince kalkıp dans edesim geldi ama hamileyim :)) tabi ben bu sene kendimi baya saldım yine oldum 70 ama şimdi 34 haftalik hamileyim 78 kilo oldum bu sürede eşime de kilo aldirttim. onunda göbek maşallah. Doğum sonrası hemen diyete giriyorum yine bu sefer de hedefim 50. Zaten iki çocukla yemek yemeye bile fırsatım olmaz
(1,930 puan) tarafından
Sen verirsin merak etme canım ama ben şu boğazımı bi tutsam sıkıntı olmazda inşallah düşerim
(6,048 puan) tarafından
Diyet yapmadan egzersiz yaparsan belki vücudundan gider. 21 günde kilo verme uygulaması var play store den indir. Ondaki egzersizler günde bir yada iki kere de yapsan en azından önce vücudun gider . Ve sarkma olmaz.
(1,930 puan) tarafından
Adını söylede indireyim duruu
(6,048 puan) tarafından
Canım bu postu. Altına fotoğraf atayım ordan bak
(1,930 puan) tarafından
Tmm gülüm
(6,048 puan) tarafından
Attım canım bakabilirsin.
(1,930 puan) tarafından
Sağol kuzummm❤❣❣❣
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından

Uygulama bu 

image

0 oy
(6,074 puan) tarafından
Bi süre sonra tiksiniyorsun ya 
(6,074 puan) tarafından
Inşallah bide günlük kiraz sapı çayı tavsiye ederim
(3,799 puan) tarafından
Sallama çay aldım doğadan kiraz sapı karışık bitki çayı.
(6,074 puan) tarafından
Hımm ben doganinkileri sevemedim ya olcay kullanıyorum ama kiraz sapı annem yazdan kurutmuş onu içiyorum
Bide bimden ananasli yeşil çay var onu da tavsiye ediyorlar ki onu da içiyorum bide ozellikle tarçınlı Türk kahvesi
(3,799 puan) tarafından
O ananasli bende aldim kokusu güzel de tadını sevemedim nedense.  Kız ne icicemi şaşırdım.  15 gün yoğurt kürü ve bitki çayı bide günlük egzersiz yapıyorum.  Bakalım 15 sonunda fark ne olucak . Bi 15 gün de tarcinli kahve denerim.  Şimdi bu düzeni şaşmayım.
(6,074 puan) tarafından
Hayurlu basarulaaaar:D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 931 göst.
20 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
14 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Alperelifefe (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 511 göst.
22 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,096 soru

24,081,881 cevap

331,241 kullanıcı

...