0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (456 puan) tarafından
Kizlar kopek disi cok mu zor çıkıyor ya kızım 10 gündür asiri huysuz eli hep agzinda oranlarını kasıyor salyalı ve geceleri surekli surekli uyanıyor kaliteli uyuyamadigi içinde tüm gün sarhoş gibi ne oyun oynuyor ne başka bisey keyfi yok sol t kopek disinin olduğu yer bembeyaz ama derinin altında patlamadı gitti ne zaman disi çıksa 1 kez sulu kaka yapar onu da dun yaptı tum gece uyumadi ama neden hala patlamiyor diğer disleri kucuk azilar bile 1 haftada patladı kopek disi Uzun mu sürüyor ne olur bilen biri yardım etsin cok çaresizim bu konuda ya 

5 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Valla kızım kolay çıkartırdi ama köpek ve azı zor oluyo 1 tane köpek kaldı  baya sis daha bizimde çıkmadı kaç gündür 

Azilar nasıl olacak bakalım  eline havuç vs veriyorum  bazen aciyo diyo bazen sesi cikmiyo
(456 puan) tarafından
Bayağı zormuş kppek disi desene cnm:(
(12,763 puan) tarafından
Valla bayadır duruyo bilmiyorum ki  kocaman ele geliyo bı eti yarsa rahat edecek
-Reklam-
0 oy
(17,362 puan) tarafından
Benim kızin tum dişleri kolay çikti ama sadece kopek dişlerinde biraz iştahi azaldi. 
0 oy
(3,834 puan) tarafından
ilk azilar patladi cikti. sira kopek dislerinde bizimde iki haftayi gecti sikintili durumda kizim. istah kalmadi. uyku desen her gun baska saatte uyuyor. oyle aglamasi huysuzlugu yok ama cani aciyor heralde arada iyice geriliyor boyle sinir geliyor kizana sanki. 

bence azilardan daha zormus. ki daha ikisi patladi dogerleri patlayana kadar napicaz bilmiyorum
(456 puan) tarafından
Canim peki kızının dengesinde herhangi bir değişiklik oldu mu benim ki uykusuz kaldigi için mi acaba böyle yururken fln bazsn gün içinde sallanarak yuruyir
(3,834 puan) tarafından
bence normal canim benim kizimda oyle. olur olmadik yerde dusuyor. bu surekli ya da hergun olmuyor tabi. ben dis dengeyi bozuyor diye okumustum bi yerlerde.
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Biz azilari beklerken kızım köpek dişlerini çıkardı 2 ayda 8 diş çıkardı 4 azı 4 köpek dişi ama öyle çok huysuzluk yapmadı zaten normalde de huysuz olduğundan bizi pek etkilemedi yani :)
0 oy
(912 puan) tarafından
Cok zor canim kizim hem kopek hem de azi disleri cikarmaya calisiyor bittik resmen.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 575 göst.
21 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 263 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 486 göst.