0 oy
1,504 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
Demin  cinsel artıcı ilaç konusunu burdan bi bayan yoruma  bana ver eşine dedi bende soru paylaştım yanlış anladiniz beni. 

29 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
Senin kocanı miden nasıl alıyor anlamıyorum bide işine gelene cevap veriyorsun ne cesitsin sen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seni kinamiyotumm . Cogu sorun bu konuda olabilir cinsel aclik tatmin  edilememe sirunu yasiyirsun . 

Haklsn bnce.

Cinsellik evliligin %95 idir
0 oy
tarafından
Keşke cevap versen bi de. Şimdi gittim baktım postlarına hep aynı konu bi de insanlara cevap vermiyorsun madem sordun insan gibi cevap ver ayrıca kocan yanaşmıyorsa vardır bi sıkıntı ya gücü yoktur ya da kendi işini kendi görüyordur
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Ne boş insansın ya piskoloğa git kocanla bence 3 postundan 10u cinsellik
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Anlamadim ama anladigim kadar yorum yapayim uyuyan devi uyandirma :)
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Valla  bıktım senin kocandan sen nasıl bıkmadın bundan 
0 oy
(213 puan) tarafından
Bazi insanlar ciddenmi soruyo yoksa dalgami gecio anlamdm her haltta dokulmezki buraya arkadas kimsenin ozeli kalmams sozum meclisten disari arkdslar soranlara diorm 
0 oy
tarafından
Ne kadar çirkin tabirler ya ozelini bu denli acmasi elbette yanlis ama hemen sex düşkünü damgasi vurmussunuz kadina bir empati yapsaniza eşiniz siz varken sizi arzulamıyor bu bir kadin icin ne kadar zor bir durumdur Allah için onu üzen arzulanmamak baska kadinlarin arzulanmasi ama nasil çalışıyor bazilarinin akli anlayamadım  Allah yardimcin olsun canim gidecek yerin varsa biraz uzaklas kafani dinle onada ders ver Allah islah eylesin 
(139 puan) tarafından
Allah senden razı olsun canım
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Valla sorularının hepsi kudurukca !! 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 443 göst.
10 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 554 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
24 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nihalinannesi (1,235 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,424 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,474 soru

24,111,664 cevap

332,988 kullanıcı

...