0 oy
1,307 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Kızlar şimdi kaynım evli borcu var bugün eve gelip eşime yengenin bileziklerini bana borç olarak ver ben kendi borçlarımı odim ben size tekrardan vericem eşim bana baktı ben bilmem esimin bilezikleri o verse veriri ben karşımam dedi ben orda ne diyeceğini bilemedim  siz olsaydınız ne derdiniz

48 Cevaplar

0 oy
(10,885 puan) tarafından
Verme geri gelmicek eşinle aranız bozukacak kaynınla kanlı bıçaklı olucsjsınız vrnce böyle bi maceraya gerek yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla canım sen bilirsin kaynın nasıl biri borcuna sadıkmıdır biz kaynıma düğünde takılan 18 çeyreğimizi verdik eli düzelince yapmaya başladı ki biz istemedik geri bizim için o kadar çok şey yapmıştı halada yapar kaynını en iyi sen bilirsin geri verir diyorsan ver yok tam tersiyle verme
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Asla vermem banane ya yapmasaydı benim bileziklerime mi güvenmiş giden geri gelmez istemesi bile saçmalık insan utanir istemeye
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Bu zamanda kimseye vermem babam eşim dışında
0 oy
tarafından
Kiaiden kisiye degisir cnm mesela bende verdim istedim bi kac ay önce ilkbaharda vericm dedi insallah yani bekliyorum çünkü kaynim hic oyle biri degil bide emegi cok var üstümde
0 oy
(5,756 puan) tarafından
Banane kaynımın borcundan. Vermem tabiki
0 oy
(431 puan) tarafından
Bn olsam yok bilezik fln verememmmmm derdim 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Tabi kide vermem banane onun borcundan bu devirde babana bile güvenme alcan meçhul annem vermiş Bn bebekken 24 yaşındayım daha anca aldı 

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,371 göst.
+1 oy
31 cevap 998 göst.
0 oy
5 cevap 438 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 152727 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 309 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (83 puan) tarafından soruldu

Kategoriler