0 oy
301 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Ablam 3 senelik evli esi acayip sorumsuz 30 yasinda ama cocuk gibi gorucu usulu oldu ailesi dugunde cok destek olmadi borcla evlendiler babamdan sakladkk cogu disar hayati cok bide hasta yemek yiyemiyor reflusu var zamaninda ablam bebek gbi bakti ona simdi  7 aylik bebekleri var ablam ogretmen hem ev isi hem bebek hem esinim dertleri yasak olmasa 12ye kadqr disarlardaydi biz ailecek cok sabrettik butun altinlari satip dunyanin borcunu yapmoslar babam borclarini odedi gene yapmislar bida soylemeeik ama kredi kartini odeyip aldi kirdi 1 lira olsa benden alcaksiniz dedi mac hayati cok mac izler oynar dun babamla cok kotu kavga ettiler babam evine ailene sahip cikacaksin haftada 1 gun disari cikacaksin cocugunun karinin yaninda ol sagligini bahane ederek hep telefonda kafasi dagiliyormus yemek yerken ne sohbet var ne bsey ot gibi adam damatta bana babam karisamiyo sen kimsin demis karilara mi gidiyorum cikiuosamda demis cok sasirdik kendi babasindan odu kopar dayak yer ablam sikayet etmisti babasina babam biimiyor bu olaydan snra ablamdà akillanniuor babama kizdi cok agir konustu dedi ama babam hakli cook sabrettik kendide bikti ama bilmiuoruz napicaz ablamda cok akilli sayilmaz dunden beri  telefonu eline alma demis kocasi babamda o kizi bu eve getirecem diyor ablamida kocasini suclayarak kendimzde  uzaklastirmak istemiyorum ama bizede kiziyor ne haliniz varsa gorunde diyemiyoruz napicaz yol gosterin

3 Cevaplar

0 oy
(1,468 puan) tarafından
Ablanın kafasına girmiyor galiba denilenler  bırakın yaşayıp gorsun  dünya kaç bucak
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bence salin gitsin demek ki cekesi var ablanin
0 oy
tarafından
Boşvern birz karışmayn ablanın aklı başına gelir nasl bi hata yaptğnı anlar oxmn

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,625 göst.
0 oy
14 cevap 689 göst.
28 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,493,350 soru

24,400,034 cevap

350,065 kullanıcı

...