0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 11 aylık bebeğim gece aşırı sık uyanıyor yarın oruç tutmak istiyorum berat günü diye ama cesaret edemiyorum hem uykusuz kalicagim için hem gece kalkıp yemek yemek zor geldiği için dayanbilir miyim bilmiyorum çokta tutasim var

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki zor olacak ama o zorluk kdr sevabın olacak

İnşallah tutarsın cnm 
tarafından
İnşallah canım benden öyle düşünerek tutmak.istiyorum ama şuan varya aşırı Zor geliyor bahane ariyorumya
-Reklam-
0 oy
(12,964 puan) tarafından
Valla benim kızda öyle ama ben iftar yemepiyle tutuyorum 
tarafından
Maşallah ya inşallah bende tutarım
0 oy
(677 puan) tarafından
Simdiden ye cnm.niye illa sahuru bekliyorsun bnmki 12 aylık ben tutuyorum bnmkide her saat başı kalkar bol su iç bide imsak vaktine kadar yiyip içebilirsin 
tarafından
Şimdiden yesem daha erken acikirim diye korkuyorum
(677 puan) tarafından
Cnm yarin çok önemli bi gün sened ebir defa geliyor bence değerlendirmek lazım :)
tarafından
Evet canım Tutcam insallah
0 oy
tarafından
Ben sahursuz tutum düm artı uykusuz
tarafından
Zor olmadı mı canım
tarafından
Olmadı rabbim yardım ediyor
0 oy
tarafından
Şimdi yesen de acıkıcan 2 saat snra yesen de bu senin tahammül ve sabır seviyede bağlı. Sakin kalırım çoluğuma çocuğuma ynsıtmam tutarım orucumu dersen ye yat he yok yapamam dersen o zman bişe diyemiyorum. Bekarken ana 7de kalkar işe giderdim Ağustos sıcağında akşam 7ye kdr çalışır orucumu da tutardım şükür yani isteyince ve iradeni koruyunca oluyo
tarafından
Doğru diyosn canm
0 oy
tarafından
Oğlum sahura kadar anca uyur sahurda yine uyanirdi ağlardı yiyebildgm kadar yerdim ama sahura kalkıp bir su içmek bile çok önemli bir hadis vardı ama tamamını hatırlamadığım için yanlış bişey demekten korktum o yüzden az olsada mutlaka uyaniyorm.

Ne kadar zor olursa o kadar sevabını alırsın bazen oğlum çok zorluyor valla duş ediyorum Rabbim bu sıkıntıyı çekerek sahur yapıyorum sen razı ol sevabından mahrum etme diye
tarafından
Çok doğru yazmışsn canm
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Oruç tutuyorum ana sahura kalkmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 284 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 219 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu