0 oy
1,186 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba kızlar, bugun aylar sonra ilk defa eşimle dışarı çıkıp avm ye gittik birşeyler almak için. Neyse biz mağazadayken kucağında bebeği olan bir adamın başına 3 4 tane mağazada çalışan kadın toplanmış çocuğu seviyorlar. Eşime gösterdim bu durumda sakın kalma tartışırız dedim çünkü hem şuan hastalık var hem de bende senelerdir o tarz yerde çalıştım asla babasının kucağında bir bebeği sevmedim karısı kıskanır tartışma çıkarır belki diye düşündüğüm için. Sizde böyle bir durum görseniz kıskanır mısınız? Ben kıskanırım o adamın yerinde benim kocam olsaydı tutar kolundan çekiştirir ya da şikayet ederdim herhalde müdürlerine :angry:

42 Cevaplar

+4 oy
(25,180 puan) tarafından
Kıskanmam. Eminimki kocam dememiştir gelin başıma toplanında cocugu sevin diye. Gereksiz yere tartışma çıkmaz bizim ailede şükür... 
tarafından
Maşallah ama teşekkür edip uzaklaşmak varken öyle durmak bence hoş değil
(25,180 puan) tarafından
Herkesin kıskançlık anlayışı farklı canım ben kocamın içini bilirim öyle durmuş olmasının altında bişey aramam. Sadece şu virüs zamanı böyle yakın durması konusunda belki konusurdum çok yaklaşma insanlara diye kıskançlıktan değil..
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Kıskanmam valla ben eşimi biliyorum çünkü
tarafından
Ya aslında bende kıskanmam normalde ama o şekilde toplaşmaları hoş değil. Uzaklaşmasını isterim ben öyle durmasındansa
+1 oy
(163,365 puan) tarafından
gecen yaz kuzey 5 aylikti avm de yemek siparisi vermek icin bekliyoduk bi anda 4 kiz esimin etrafini sardi biri adi ne digeri kac aylik oteki ayy cok tatliii bi taneside ayni babasi tipki size benziyo diyo biz kavga etmistik bilirim o duyguyu
tarafından
Ben daha olmadan sinirlendim Olsa ne yaparım acaba =)))
0 oy
(891 puan) tarafından
Tabikide cokkk kıskanirdm tartisma sebebei
tarafından
Yani teşekkür ederim diyip uzaklaşması gerekir
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Şimdikilerin niyetleri pek temiz olmuyor kıskanrdım.. :)
tarafından
Bende böyle düşünüyorum
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Ay bilemedim şimdi  :)
tarafından
Ben daha olmadan kızdım olsa neler yaparım acaba =)
0 oy
tarafından
Kıskanmam direk dalarım 
tarafından
Hahaha bence de en uygunu =)
0 oy
(2,760 puan) tarafından
Kafayı yerdim 
tarafından
Ayy ben olmadan kızdım olsa neler yapardım acaba =)
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Olay çıkma ihtimali çok yüksek yani canım gerisini sen düşün ☺️
tarafından
İşte bu =)
(4,061 puan) tarafından
Bende kasiyerlik yaptım ama herkeze karşı mesafeli olmak zorundasın hiç sevmem cıvık insanı oyarım takarım o kızı kafaya kesin başına dert almış olur
0 oy
tarafından
Kıskanırım tabiki 
tarafından
Allah göstermesin =)
0 oy
tarafından
Geçen havalimanında adamın biri bebek arabasına doğru bakıp sevebilir miyim dedi diyeceğim o ki dengesiz çok konuyla alakasız ama anlatmak istedim:) 
tarafından
Tek kişi sever ama toplanması gıcık bence
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Yok ya kıskanmam.  Çokta severler erkek kız farketmiyor 
tarafından
Tek kişi olsa neyse ama toplanmaları hoş değil bence
0 oy
(3,834 puan) tarafından
o kadar tepki vermem heralde ya. bende kimsenin bebisini oyle sevmem yani max uzaktan el sallarim. bu covid zamaninda pek disari cikmadik hic avm gitmedik zaten kizimla ama markete inmistik bi kac kere ailecek. orda da sevenler uzaktan sevid yaklasmadi yani o kadar muhattap olmadik
tarafından
Uzaktan olsa bende ses etmem zaten ama başına toplanmışlar bir de adamın, adamda yakışıklıydı yani hakkını yemeyim o durumda kıskanırım
(3,834 puan) tarafından
ben evlendigimden beri esimi kiskanmayi biraktim ya da kiskanacak durum olmadi o yuzden bu durumda pek  tepki vermem gibi
0 oy
tarafından
A aa ne münasebet oyarım 
tarafından
Bende =)
0 oy
(4,521 puan) tarafından
Böyle bir durumda kimseyi müdürüne şikayet etme durumuna gelmezdim ve kıskanmazdım çünkü eşime güvenirim 
tarafından
Ya bende güveniyorum ama yine de o şekilde toplanmaları hoş değil bence
(4,521 puan) tarafından
Evet değil ama önemli olan eş bu konuda biz çok müdahale etmeyiz tabi herkesin hayatı farklı ama yinede şikayet etmem belki kötü niyetli değillerdir
tarafından
Bilmem sadece şuan öyle düşününce dedim zaten o an onu yapmayı düşünmem zaten herhalde Allah göstermesin
0 oy
tarafından

Gebertirdimmmmm:angry:

tarafından
Bende bende =)
0 oy
tarafından

Kiz sen daha esine yapilmamis bir seye bile boyle sinirleniyosan korkulur senden :D

tarafından
Aslında çok kıskanç değilim ama bu durumda sessiz kalmam mutlaka tartışırım
0 oy
(6,074 puan) tarafından

Aralarına girip evet çünkü ben yaptım diyebilirsin :D

tarafından
O da mantıklı =)
0 oy
tarafından
Kıskanırdım yaaa eşimiii:) 
tarafından
Bende yaaa istemem öyle tek kişi felan olsa belki yine neyse de toplanmaları felan yolardım =)
tarafından
Tek kişi olması dahada fena  :)
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Virus var valla kimseye sevdirmem sjkayet etmem ama esimi kiskanirdim evet gitmeye calisrdim ordan
tarafından
Ben müdürüne bunun için mi para ödüyorsunuz felan derdim herhalde sonra da kocamı alır çıkardım oradan =)

İlgili sorular

0 oy
115 cevap 3,337 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,488 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hilalyyy (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 919 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 532 göst.
28 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,754 soru

24,076,904 cevap