0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (3,521 puan) tarafından
Kızlar uyku eğitimi veren var mı? Kaç aylıkken başlamak gerek beni bilgilendirir misiniz.

Bebeğim 1 hafta sonra 3 aylık olucak 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
6. Aydan sonra öneriyorlar biraz daha bekle
(3,521 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(180 puan) tarafından
Ben 4 aylıkken verdim canım 
(3,521 puan) tarafından
Doğrudur canım benim kızım hiç uyumuyor resmen çok sorun yaşıyoruz kendimi geçtim onun için üzülüyorum çünkü uyuması lazım uykusu geliyor huzursuz oluyor rahatlaması için herşeyi yapıyorum ama olmuyor
(180 puan) tarafından
Gazı  falan mı var ki canım birde bebekler uykuya dalamayınca çok huzursuz oluyor oğlum gaz yüzünden uykuya dalamaz dı çok hırçınlaşırdı
(3,521 puan) tarafından
Yok canım eminim gazı olmadığına
(180 puan) tarafından
Mutlaka huzursuz eden bir şey vardır canım 4 5 aylık olunca uykuları düzene girerken geçiyor bunlar 7 aylık oldu hala eziyet ediyor ama o küçüklükteki gibi olmuyor artık kolay dalıyor
(3,521 puan) tarafından
Şükür canım inşallah bizde öyle oluruz
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Çok erken daha diş dönemi herşey bozulur. Ben uyku eğitmeni ile görüştüm 7 aylıkken diş dönemi baya zorluydu o zaman diş sıkıntısı biraz rahatlayınca başlamanızı tavsiye ederim dedi. Geçen gün yine görüştüm aynı kişiyle  şuan 11 aylık daha bu aylar daha uygun dedi. En azından diş sorunları rahatladı. Aslında bebege göre değişir birazda bizim diş sıkıntıları allaha şükür zor geçmiyo ama tabi şimdilik böyle. 
(3,521 puan) tarafından
Sağol canım, benim kız hiç uyumuyor resmen yani kendimi geçtim kızım için üzülüyorum çünkü uyuması lazım uykusu geliyor huzursuz oluyor ama uyumuyor yani herşeyi yapıyorum rahatlaması için bilmiyorum niye böyle
(25,181 puan) tarafından
3 aylık daha canım normal bunlar bence.
(3,521 puan) tarafından
Ya sağol canım
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Kız zaten 3 aylıkken düzen olmaz 6 aylıktan sonra kendince düzen olustur. Ben uyku eğitimine cesaret edemedim ama bebisi de sallamaya alistirmadim hep ninni söyleyerek uyuttum şimdi 18 aylık daha yeni yeni yanına yatıp pışpışla uyutuyorum yani sen bı düzen tuttur zamanla o çocuk onu öğreniyor 
(3,521 puan) tarafından
Sağol kuzum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,228 soru

24,136,327 cevap

334,312 kullanıcı

...