0 oy
371 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (29 puan) tarafından
Kızlar merhaba gözümde arpacık (** dirseği) çıktı  kaşınma ve batma oluyo geçmesi için ne yapabilirim bu arada 30+3 haftalık hamileyim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diger gözüne  sürme  çek  kiskansin☺️
(54,526 puan) tarafından
selazyona dönüp kist bırakıyor bende iki kez aldirdim lanet bisey
(1,038 puan) tarafından
Ya gerçekten cok lanet bısey ya kurtulamıyorum bıturlu. Suan sol gozum sis. 2 senedir bir yasıoz
(54,526 puan) tarafından
canim benim ramazan ayinda daha cok cikiyodu vitamin eksikliği diye dusundum eczabeden supradiyn mi ne varya ondan almıştım  nazardan olur derler hep okuttum
(1,038 puan) tarafından
Gectı mı peki batıl ınanc falan hepsını yapcam yeterkı gecsın ılaclarda cozum bulamadım ya
(54,526 puan) tarafından
kiz ben neler yapmadim ki. kedi dirsegi derler kedi dirsegi sürdüm sarımsak sürdüm. erkek bebek emziren anne sütü damlat dediler damlattim çişini sür bebegin dediler inan onuda sürdüm  iki kez kalan kitleyi aldirdm. bi gözümden tedavi görürken oburunde cikiyodu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Antibiyotik krem kullanman lazım canım ona sağlık ocağından yazdır pazartesi günü o zamana kadar da bebe şampuanı ile yıla yüzün ve soğuk çay demi ile sil oda rahatlatır 
(29 puan) tarafından
Gebelik için sorun olmaz değilmi krem
tarafından
Yok canım olmaz arpacık iltihap toplanması olduğu için zor geçiyor annemde de çok olur teramisin krem yazdırıyor hemen onunla geçiyor
(29 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ediyorum sağol
tarafından
Rica ederim canım benim geçmiş olsun
(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
(105 puan) tarafından
Bir ara bende de olmuştu birisi bana demişti akraba evliliği yapan evli çift bul mesela amca çocukları falan kadın saçlarıyla gözüne  mesaj yapsın demişti  geçiyormuş diyolar ama denemedim
(29 puan) tarafından
Benm çevremde de öyle kimse yok ki yani akraba evliliği yoksa denerdim çünkü hem batıyor hem kaşınıyor
0 oy
(54,526 puan) tarafından
bebe sampuani ile yika temiz pamuga cay demi dök dayanabilecegin sicaklikta koy bide kremi var eczaciya sorup alabilirsin hamileler kullanabiliyor mu diye
(29 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ediyorum sağol  ☺️
(54,526 puan) tarafından
cok cektim arpaciktan geçmiş olsun canim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 589 göst.
14 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizilaslan (2,162 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 775 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kzbn (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,199 soru

24,426,495 cevap