0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Hanımlar Bursa şehir hastanesine giden var mı. cinsiyetinizi kaçıncı haftada söylemişlerdi devlet hastanelerinde geç söylüyorlarmış doğru mu

6 Cevaplar

0 oy
(536 puan) tarafından
Kız bana Yaşar can bey 16 haftalık olduğunda gel dedi 2 nisanda gideceğim öğreneceğim inşallah
(9 puan) tarafından
Benim doktorum yılmaz çetin herkes onun hakkında geç söylüyor diyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben gidiyorum canım ikili testte tahminde bulundu ulturasonu yapan hanım biraz ilimliydi normalde sormam bile dedim sorayım oda bi fikir söyledi canim kişiden kişiye değişiyor doktoruma soramam mesela
(9 puan) tarafından
Bende ikili testte soracaktım o heyecandan unuttum
tarafından
Kac haftaliksin
(9 puan) tarafından
13+5 haftaligim
tarafından
Zaten 14 ten önce nub a göre tahmin ediyolar sanırım iki üc hafta sonra sorabilirsin tam netlestigi zaman kesin bisey soylerler
0 oy
(268 puan) tarafından
Ben gidiyordum 17. Haftada tahmini söyledi başak hanım erkek olabilir diye 19. Haftada da serdar bey erkek diyelim dedi yani ikiside kesin konusmadi ama 27. Haftamda detayliya girdim oradaki doktor cinsiyeti erkek biliyosun demi dedii tahmini soyluyolar kesin konusmuyorlar yani
0 oy
tarafından
Orda yaptim dogumumu memik beye gidiyodum 16 ci haftada kiz dedi her gitmemde emin olamiyodu dogana kadar bilemedik kiz oldu şükür ☺️ 
0 oy
(454 puan) tarafından
Detaylıda öğrencem inşallah  16 haftalık gittiğimde bacakları kapalı demişti doktor 21 haftalık oluyorum 2 gün sonra detaylı var hayırlısı artık
0 oy
(89 puan) tarafından
Bana 12 haftalıkken soyledi
(9 puan) tarafından
Hangi doktor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 240 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
10 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huzur içimde (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde nisa_42 (1,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,825 soru

24,145,260 cevap

334,642 kullanıcı

...