0 oy
2,067 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 2.5 aylık halasıyla yani görümcem le konuşmuyoruz kaynanam da orda bebeğimi istemişler eşim götürdü akşam alacak geri ama kendimi çok kötü hissediyorum ben 

62 Cevaplar

0 oy
(861 puan) tarafından
Çok küçük nasıl bıraktın ben üç yaşında oğluma bile dayanamıyorum bi yere gittiğinde babasıyla
-Reklam-
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Neden sensiz götürüyor bide o kadar saat
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Cok sevmek isteyen kendi dogursun ger.zekalilar mi nedir 
0 oy
(1,168 puan) tarafından
kusura bakmada nasil izin verirsin.. buna. kucucuk yavru  annesi yaninda olmali. bende kaynamamgille falan konusmuyorum.. ama. hic bir sekilde bebeyimi esim goture bilmez.  gormek isteyem evimde gelir gorurr.  gormek isterlerse   mecburi kalsam kendimde goderim. ama   kucucuk bebeyi asla.. benim kiz 11 aylik. ama ben asla  kizimi yalniz kendi annemle   bir kac saat burakmam..   isim varsa gidib acele hall edib gelirim. ama yalniz burakmam..  
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Oy ben okadar uzak dursam deliririm birakma ya küçük bebek o bebeğin sana ihtiyacı var
0 oy
tarafından
büyük konuşmak asla istemem ama aynı ortamda benden uzağa bir yere gittiğin de bile ben izin vermiyorum ya beraber gitseydin ya onlar gelseydi akşama kadar nasıl beslenecek ister kavgalı ol huzurun bozulsun bırakmak nedir 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
2 bucuk aylık bebek akşama kadar ne yiyip ne ne içicek orda saçmalık ya neden gönderiyorsun 
0 oy
tarafından
Bu halalar neden bu kadar pislik olmak zorunda yaa ne münasebet benim minik meleğimin bensiz ne işi var orada????? Keşke sende gitseydin konuşmasan da sende olsaydın sinir oluyorum şu görümce faktörüne ya 
0 oy
(372 puan) tarafından
Senin bebeğin emmiyormu ya nasıl ayrı bırakıyorlar senden sen neden gönderdin görmek isteyeb gelsin görsün 
0 oy
tarafından
O SENİN BEBEĞİN SENİN HALA KİMMİŞ? SENİNLE KONUŞMAYAN KADIN ARA BOZAN KAYNANA ÇOK İSTİYORSA GELSİN SENDE SEVSİN ACAYİP SİNİR OLDUM AMA HATA KOCANIN ! 
0 oy
tarafından
Ben şok 2 buçuk aylık bebek akşama kadar nasıl dursun kız git al çocuğunu yada git otur bı köşede ay hayatta vermem 9 aylık şimdi bile 5 dakika yanlız bırakmıyorum emmiyor mu acikmiycakmi o çocuk mama da içse kendin içir hadi Allah'ım korusun bogazinda kalsa ne cevap verecekler sana saçmalama ve git al çocuğunu
0 oy
(2,528 puan) tarafından
iyi göndermişsin ben olsam vermem hele akşama kadar duracak daha el kadar ne işi var ya 
0 oy
(82 puan) tarafından
2 buçuk aylık bebeği nasıl tek gönderdin canım asla vermem ben 1 yaşında bile olsa ben konuşmuyorsam gitmiyorsam beni muhattap almıyolarsa çocuğumu da görmelerine gerek yok 
0 oy
(213 puan) tarafından
Emiyor mu bilmiyorum daha kucuk cocuk nasil bakacaklar mama yiyorsa nasil ayarlayacklar inan catlardim ben. Babasina birakinca bile surekli arar sorarim 
0 oy
tarafından
O kadar saat neden.? 1 saat filan tamamda akşama kadar 2.5 aylık bebek bu acıkınca kaynananmı emzirecek.? Ben olcam parçalarım hepsini senin durduğun kabahat..
0 oy
tarafından
Onc saat ac mi kalcak sacmalama cagir esini getrsin cocugunu degilse gt kapiya al gel
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Ya benim kafam Basmiyo artık bazı şeylere 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
İki buçuk aylık bı bebek nasıl anneden ayrı durucak hicmi emmek istemicek aglamicak şimdiden böyle alistirirsan büyüyünce hiç alamassin benimm görümce az saf biri bebeğe bakamiyodu kayınpeder alıp alıp geliyodu birliğin biz altına kadar değişiyordu bebeğin ateşi çıkardı çocuk bizde olurdu şuan beş yaşında hala gelir günlerce kalır çocuk alıştılar cunlu
0 oy
(419 puan) tarafından

Sen de rahat rahat burda bu cevapları veriyorsun normalde de her konuda böyle gamsız mısındır konu canın kanın bebeğin  nasıl dayanabilir bir anne daha 2.5 aylık bebeğini bunca saat asla güvenmediği insanın eline verip nasıl olasılıkları düşüne düşüne rahatça bekler yemin ederim hayret ettim sanki komşunun bebeğinden bahsediyor gibisin pesss!!! 

0 oy
tarafından
Yani 1 saatde bir şey olmaz sonuçta halası ama uzun zaman ise anneden o kadar ayrı kalmaması lazım 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,646 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde oburhanim (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Kelebek6161 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 401 göst.