Merhaba kızlar. Ya ben kocamı çok severim. Oda beninsever sagolsun. Ama bana pek bir sey anlatmaz yani huyu deyildir. Ama ben her seyimi paylasırım yani akrabalarımla ilgili falan bir sey olan kimi ona söylerim neyse. Kucuk görumcem teyzemin gelini. Bu gun duydum ki evden cıkacaklar yanı teyzemlerden ayrılmıslar kocama sordum" evet ya ayrılacaklar beninaradı bana dedi "dedi.evde iki buz dolabımız var. Biri benim cehizim biri kocamgilin di arayıb onu isdemis kocamda vermis kızdığım buz dolabı deyil sadece bana söylememesi. Jac gundu biliyor ben bilmeseydim dormasaydım söylemrzdi en azından benim evimden cıkacak bu buz dolabı karıcım bak bunu kardesme veriyorum diye bilirdi bende ver tabiki canım isdemis derdimmtabi. Yani benim olmasa bile koyuyor bana ona ne olduysa söylerdim ama kusfum simdi surat yapıyorum bundan donra bende bir sey söylemicem dedim sana doğrumu yapıyorum sizce ?
Bence soylemesi gerek her lafi lap diye taşımasa bile soylemesi gereken bi durum bu. Bende cok kizarim oyle seye benim esimde de ara ara tutar bu durum guzel bi trip atarim uzun sure dayanir sonra yine ayni huylu huyundan vazgecmiyor anam. Ama yyanlis yapmis soylemesi gerek diye düşünüyorum sonucta o ev ikinizin ortak evi esyalarda ayni sekilde sen onun arabasini veyatta her aksam oturdugu koltugu sormadan birisine versen kizmayacakmiymis neyse hayirlisi olsun
ben cok karsiyim oyle seylere. ben esimden habersiz komsuya bir tabak yemek bile vermem. esimde benden hsbersiz. ve birbirimizden yaptiklarimizdan sureklo haberdsrimiz olur. yani benden izin almaz ama mesela isten cikinca direk arar hayatim benim carsida isim var betbere falaj gidicem der tamam derim bende. ki bende oyleyim komsuya giderken bile haber ederim. bu cok yanlis bisey gulum konus esinle. evlilik boyle olmaz saygi olmasi lazim. ki dinimizcede bu duzen caiz degil.
Bu tür bu konu yaşamadım henüz ama. Yapısal olarak benim eşim de maalesef öyle.
Ben anlatırım anlatırım bütün gün . belkide evde tekim diye. Dedikodu olsun ciddi konu olsun . anlatırım. Eşim önemsiz gördüğü için anlatmaz pek. Hatta bazen adamı sıkıyorum diye düşünürüm yani.
Ama bu tür bir konuda sanırım en azından haber vermesi gerekir. Ne biliyim. Belkide sorsa olır diyeceğini bildiği için sormamıştır belki ? Olumlu yönden bakalım
Haklısın bencede canım. tabi ki erkekler biz kadınlar kadar konuşmayı sevmezler herseyi anlatmazlar.. biz aa noldu biliyomusundan başlar içtiğimiz suya kadar ayrıntı düşerken erkekler çok yoruldum der ve gunu özetler.. ama bu öyle bir konu değil evinizle alakalı sizin eşyalarınızla alakalı izin almak değil ama söylemek haberdar etmek gerekir kendi şahsi gömleği pantolonu değil sonuçta
Senden habersiz kalkıp senin ev eşyanı kız kardeşine vermesi çok yanlış. Bide sen duymasaydın hiç söylemicekti herhalde dolabı ona verdiğini. Söz konusu dolap değil ama senden habersiz yapması hoş değil. Hiçte abartmıyorsun bence haklısın tavır yapmakla
Canım ben şunu öğrendim nolursa olsn ailenle ilgili eşine bsy anlatma akraba olan teyze kızı olsn bunlar ilişkinize sokmayın anlatmayın. Sonra bir hatanizi görür siz ailecek böylesine der sen pişman olursun.
Bnm esimde anlatmaz öyle bişey. Ama.anlarim ağzını ararım derse der demesse kendi bilir . Bnde ona göre davranirm anlatmam bisee
1,486,893 soru
24,307,832 cevap
344,555 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın