0 oy
1,263 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
kizlar ben 31 haftalık hamileyim. Özür dileyerek soyluyorum vajinamin dudaklari cok büyük her kesden utaniyorum nasil dogum yapicam yaa kocam bile hala doğru düzgün gormedi hep kasiyorum özümü

28 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
Canim utanma doktorlar her cesidini gormustur seninki pek de dikkatlrini cekmez bebegine odaklan 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım takma kafana söyle düşün hergğn kaç tanesini görüyorlar o mu akıllarında kalacak çok rahatsız olursan doğumdan sonra estetik yaptırabilirsin
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benimde oyleydi hic de takmadim esimi de doktoru da ben icimde mucize tasiyorum vajinamin dudagindan kime ne (esim dahi olsa)
0 oy
tarafından

Kiz dogum aninda vajina dudakalri gelmez aklina ne cirkin vajinalar var :)

0 oy
(471 puan) tarafından
Buyuk olsun varsın bence kocandan utanma erkegin hosuna gider oyle dudaklar :)))))))
0 oy
tarafından
Utanacak ne var kız doğum anında ne sen onu düşünecen ne de doktor senin oranı inceleyecek 
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Hamileliltende şişiyor 
0 oy
(615 puan) tarafından
Bem bugün çatı muayenesi oldum. Dediğin gibi o kadar utandım ki ayaklarımı azar azar farkettirmeden kapatmaya çalışıyorum. Doktor açıyor. Sonra dedim ki o bir doktor hem kaç yıllık bi doktor ne vajinalar görmüştür. Rahat ol dedim. Bi yandan da yüzüne bakıyorum tabi suratı değişecek mi diye :) inan o kadar normal, olağan bakıyordu ki onun o duruşunu görünce bende rahatladım. :) 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
8 cevap 748 göst.

Kategoriler

1,468,295 soru

24,056,397 cevap

329,928 kullanıcı

...