0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Arkadaşlar kızımın dişi patladı, dis bugdayi partisi yapmak istiyorum aile arasında. Neler yapabilirim günü güzelleştirmek için, önerileriniz var mı?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dis bugdayi ne oluyor 
(7 puan) tarafından
Eski bir Türk geleneği.. Bebegin dişi çıkınca buğday pişiriliyor nohut vs ile birleştiriliyor. Dağıtılıyor ve evde yeniyor yiyenler de dua ediyorlar
-Reklam-
0 oy
(42 puan) tarafından
Dışım cıktı yazılı süslemeler falan var onlarla evi süsleyebilirsin. Dis seklinde pasta birkaç ikramlik falan yaprsin. Dis buğdayını da kaynatırsın 
(7 puan) tarafından
Ikram olarak farklı önerilerin var mı canım
(42 puan) tarafından
Sehriye salatasi çiçekli kurabiyeler yapmıştım sevimli olsun diye. Islak kek pogaca falan. Çerez çeşidi falan koymuştum. Zaten pasta falan olunca fazla bakilmiyo ikramliklara.
0 oy
tarafından
Ben cerez dağıttım komşulara fallan ama kimseyi cagirmadim birkaç gün sonra herkes kızıma getirip para verdi :)
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Gözün aydın kuzum 
0 oy
tarafından
Ben pasta yaptırdım kaynanamlar annemler bir kaç tanıdık ta geldi kurabiye dişli capkek ler vs yaptım öyle oturudk yedik içtik
0 oy
tarafından
Balonlu vs süsleme yaparsın diş şeklinde bi pasta kupcake yaparsın birde standa koyarsın karton stantlar oluyor ya kısır poğaça birde hedik kaynatırsınız bitti gitti ")) 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 500 göst.
31 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 656 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (977 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Esra125 (61 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 589 göst.
11 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,538 soru

24,017,930 cevap