0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (611 puan) tarafından
Bebegin 40 i  ikarmak sartmi cikarmazsak ne olur ben boyle seylere hic inanmiyorum yapmakta istemiyorum ama baskilar yildiriyor yeminle dogurduguna pisman ediyorlar bazen 

5 Cevaplar

+2 oy
(7,480 puan) tarafından
Zaten oyle bise yok yapma canim abdestini al yeter.
(2,022 puan) tarafından
++++ bnde öyle  düşünüyorum
(611 puan) tarafından
Yahu sacma sacma sehir efsanelerine inaniyorlar 40 gun cocun tirnagini kestirmwdiler dinlemesen karsi geliyo oluyo
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bebeğin 40 ı yok senin var yıka bebeği sende abdest al tamamdir 
(611 puan) tarafından
Ahh bir dinleseler
tarafından
Sen dinleme kuzum onları bebek senin
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Kimseyi dinleme cnm istediğin gibi yap çocuk senn ama Bn 40 ını şöyle yaptım.. 40 yasin okuttum dağıttım herkese hocaya dualattım.. Ev de hepimiz duş aldık herseyi yıkadım temizledim 
(2,676 puan) tarafından
Dediğim gibi cnmm Bn klmseyi dinlemedim en makulunu yaptım dua okuttum herkese şifa niyetine...  Yapma cnm hurafe yani sen şimdi izin verirsen daha çok karışırlar sana
(611 puan) tarafından
Baktim artik inatlasma basladi aramizda esime.soyledim annesini yolladim yoksa kafayi yiycektim herseyi benim dedigim.olsun diyo
(2,676 puan) tarafından
O eskiden miş cnm tamm tecrübeleri var ama oda bir yere kadar ne demek tırnak kesme falan uzadıysa kes çocuk yüzünü mü çizsin ne zaman istersen o zMan banyo yaptrrsın kime ne yaa.. Eşin en güzeli yapmış çocuğu sen tanırsın annesi olarak onlar değil hiç birseye Karıştırma dinlemiş gibi yap sonra sen yine kendi bildiğini yaparsın çocuk tek kişide büyür 10 kişde değil yoksa ne çocuğuna nede ailesine söz geçiremez sinnnn şimdi den tavrını koymazsan
(611 puan) tarafından
Neyseki uzagiz artik karisamaz  onceden severdim ama bu lohusaliktan ve arakizdaki cekismelerden sonra cok sogudum artik hic eskisi gibi icimden gelmiyo baya bi kendi aramizda cekisme yasadik ondan sogudum galiba sevmiyorum dedigim dedikciligi
(2,676 puan) tarafından
En güzeli bazen uzak olmak canm çocuğu istediğin gibi yetiştriyorsunn en azından artık kafam rahat
0 oy
(611 puan) tarafından
Yahu 40 gun ne tirnak kestirdi  ne elimde okusan pamuklanmalri aldirdi neymis elindeki pislik panuklar onun uykuluguymus onu alirsam uykusu kacarmis valla dogurmaktan cok bu sacma seylere sinir olmaktan yoruluyo insan 
tarafından
15 günlükken kestim yok hırsız olur arsız olur onlara uysam kokuşurdu yavrum
tarafından
Allah'ım cildircam
(611 puan) tarafından
40.gun kestirmedi banyodan sonra hemen kestim daha bide diyoki niye hemen kestin aksam babasi gelince cebinden para cecekti sonra kesilecekti tirnagi Allahim sana geliyorum dedim en son yarabbim
0 oy
(611 puan) tarafından
Kizlar siz siz olun yanijiza gercekten sizi dinleyecek anlayacak lohusa halinizden anlayacak sinirlenip.kizsanizda alinmayacak sizi dusunen birini secin yoksa cildirmak an meselesi kafa yer insan lohusalikta bide 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 149 göst.
19 Mart 2022 Diğer kategorisinde Cansuylmz (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,595 göst.
18 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 466 göst.
19 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlkcglyn (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Grlk (83 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,700 soru

24,019,962 cevap

328,181 kullanıcı

...