Onceki postlarimdan bilenler bilir. Karaciger hastasiyim. Diyet yapiyorum ve cok sıkı cok yasakli bir diyet. Cig sebze yogurt sut haftada 2 kez yumurta ve peynir. Salata corba. (Tuzsuz yagsiz sossuz)Tam bugday ekmegi 1 dilim ,meyve Benim beslenmem bu sekilde onun disinda tek bir lokma dahi farkli birsey yeme sansim yok. Her gun de 1 saat tempolu yuruyus yapiyorum. Diyetisyen her hafta tartil not et bakicam dedi ilk haftamdi ya 1 kiloyu birak gram dahi vermemisim bol su iciyorum tuvalete de cikiyorum ama neden veremiyorum anlamadim. 90 kiloydum burda sinameki (aclik otu) tavsiye edildi 1 fincan ictim ve sonrasinda 3 kilo verdim 87 oldum. Ama mide hastaligi olana da zararliymis icmemem lazim. Hersey yolunda diyet spor yuruyus su tuvalet ben daha ne yapicam cok moralim bozuk ayda 5 ila 7 kilo veririm diyodum cjnki sıkı bi diyet. Ama 1 kilo bile veremedim. Ha birde sabahlari limonlu su iciyodum yarindan itibaren maydonoz limon kürü icicem. Tavsiyeleriniz varmi teselli edin lutfen. Aklim sinameki ye gidiyo ama o da zararli moralim cok bozuk
1,487,411 soru
24,315,553 cevap
344,999 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın