Kizlar ikinci kez kar yagiyo ilki gecen haftaydi hastaydim cikmak aklima bile gelmemisti bugun aksam uzeri lapa lapa yagmaya basladi esim isten gelince dedim kaynanamlar ayni mahallede onlara birakalim 50 gunluk bebisimizi cikalim yarm saat diye sonra dusunduk ayip olur gibi geldi bosver dedim ama modumda dustu cok ozledm uc yildir kar goremedim diye ben mutfaktayken esim geldi hadi cikalim al montunu dedi nasil dedi ayarladim ben dedi benim telden kndini goruntulu aramis benim telide uykuda olan oglumuzun karsisina ayarlamis cok icime sinmedi ama hoparloride actik duymamamiz imkansiz oldu ciktik apartmanin onunde kosup oynadik 15 dk kadar ama nasil iyi geldi anlatamam cok mutluyum suan :)))))
Aranizin duzeldiginemi sevineyim cocuklar gbi mutlu oldufunuzami yoksa esinin sirf senin icin bu kadar guzel bi fikir dusunup bulmasinami :))) masallah kocaman size :))
ah biz de görsek keşke, nerede yaşıyorsunuz?
Ne kadar güzel olmuş cnm Allah'ım muhabbetinizi arttirsin mutluluğunuz daim olsun inşallah :) insan rahatliyo
Aranizin düzelmesine çok sevindim Allah bidaha yaşatmasın canım bizim burayada yağdı hatta hâlâ devam ediyor ama çok ayaz var çıkmak istemiyo insan :)
Bir yağsa da bnde oynasam kız. Heveslendim şimdi
Bende elaziğdayim her gun cocuk gibi cikip bakiyorum yookk yokk yağmiyorrr((
Ayyy canim ya okurken ben bile ne kadar cok sevindim buraya bi defa yagdi arkasi yok malesef
Ankaradan asagıya gonder o karı ortakoye :)
Ne guzel yapmissiniz canim vallahi hele goruntulu arayip ordan takip etmek guzel bir yontem olmus:)
Gaziantepte karın k si yok ya hsretiz yıllardır
1,486,317 soru
24,299,604 cevap
343,976 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın