Merhaba kızlar ben sürekli takip ediyordum ama kayıt yapmamıştim öncelikle hepinize selamlar.
Benim 17 aylık bir oğlum var biraz hareketli ve hızlı bir çocuk diyebiliriz :) çevrendeki herkes başkası ile kıyasliyor. Kayinvalidemde nazar değer şunugiydirme şuraya götürme deyip beni hep kısıtlamaya çalışıyor. saygı çerçevesinde kendi bildiğimi yapmaya çalışıyorum fakat artık kimseye yetişemiyorum. Şunun çocuğu daha yürüyemiyor seninki koşuyor, şunun ki baba diyemiyor seninki cümle kuruyor gibisinden Ben de korkuyorum nazar değmesinden ama fıtrat meselesi Rabbim bunu nasip etmiş benim çocuğuma.
mesela büyük kızım aksine çok sakin tembel bir çocuktu diyebiliriz yani çocuğun yavaş olması da hızlı olması övünülecek bir şey değil ama bunun farkında değiller. Artık sinirlerim çok yıpranıyor ama saygımı hep korumak istiyorum. Çocukların kıyaslanması ya da her çocuğun kendine özel olduğuna dair bildiğiniz bir söz var paylaşır mısınız benimle. Ben de story'de paylaşarak bir nebze olsun önüne geçmiş olabilirim belki. Vakit ayıracak arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.