0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (588 puan) tarafından
Bebekleri uyumayan anneler var mı yoksa sadece ben mi varım ukusuzluktan mahvoluyorum artık özellikle geceleri hayat duzenim alt ust oldu ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz dışarı cikabiliyorum bebegim gündüz azda olsa uyuyo geceleri hic uyumuyo yardim edin bana napicam ben hep böyle mi olucak

6 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kaç aylık cnm 
(588 puan) tarafından
49 günlük canm
(5,328 puan) tarafından
2aylık olunca düzeliyor kuzum bizimkiside öyledi  ne uykusu ne gezmesi hiç ben dışarı çıkmadan önce emziriyorum  öyle arabayla geziyordum
(588 puan) tarafından
Insallah canim ya dayanilacak gibi degil markete bile gidemiyorum eve hapsoldum resmen uyku desen o nasıl biseydi hatirlamiyorum
(5,328 puan) tarafından
Bizlerde öyleidik atlatıyırsun cnm
(588 puan) tarafından
Insallah canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
 Gece ile gündüzü ayırt edebilmesi için akşamları onu karanlık odada emzir ki geceyi gündüzü ayırt etsin biraz daha rahat edesin 
(588 puan) tarafından
Bu çocukları çözmek ne kadar zor ya nasıl çözüm buldun peki
tarafından
gaz ilacı  gaz masajı  VS vss  canım böyle şeyler birde  akşamları yatmadan yarım saat 1 saat önce banyo
(588 puan) tarafından
Zinco kullaniyorum canim ben
tarafından
İşe yarıyor mu
(588 puan) tarafından
Eh iste cok degil
0 oy
tarafından
Belki huysuz bi bebek degildir baska bi skntisi vardir. Açtır yada gazi vardir belki
(588 puan) tarafından
Aç degil canim emip emip kusuyo bugün doktora goturucem ordada bisey cikmazsa hocaya gidip okutucam 5 dakika uyuyp uyaniyo bide cok huysuz
tarafından
Kilo alimi nasil bakiyo musunuz haftalik
(588 puan) tarafından
2 haftada 500 gram almış
tarafından
Cok guzel aslında kilo alimi da. Bilemedim belki gazi vardir
(588 puan) tarafından
Hic bilmiyorum ki ya ilacida var ama gaz sancısı gibide degil her gece olmaz heralde
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Çok güzel moral vercem uyumayan bebek uyumuyo kız:D oğlum 9 aylık doğduğundan beri hala doğru düzgün uyku yok gece 1 den aşağı yatmaz sabaha kadarda çok sık kalkıyor karnı tok Allah'a şükür bı skintimiz yok aglamiyorda ama uykuyu sevmiyor
(588 puan) tarafından
Sağol canım moral oldu :) enazindan yalniz değilmişim benimki hic uyumuyo ya
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Valla benim oğlumda hiç uyumuyo gündüzde toplamda 1 saati bulmuyor bile ve tek durmayıda kabul etmiyor ben 1 haftadır akşam 10 gibi yıkıyorum öyle uyuyor yıkanmasa asla uyumuyor sene istersen sende
(1,351 puan) tarafından
Hiç bisey olmaz canım yıka kurula yatır üstüne ince bisey at ben 20 günlükten beri hergun yıkıyorum  1 haftadır düzenli gece yıkıyorum öncesinde gece gündüz bazen çok sıcaklarda 2 kerre yikadigim oluyor çocuk terliyor
(588 puan) tarafından
Bana hasta olur dediler hep korktum bidaha gece yikayim deneyeyim canm
(1,351 puan) tarafından
Valla bebegim kış bebegi yıkadım hiçte bisey olması doktorumda hergun mümkünse 2 kere yıka demişti ben 1 kere yıkadım göbeği düşünce 20 günlük olana kadar günaşırı 20 günlükten itibaren hergun yıkadım bazen 2 kere yıkadım bile oluyor hiç bisey olmaz merak etme
(588 puan) tarafından
Geceleri yikamak mantikli geliyo banada bende yikiyim canim sagol cesaret verdin
(1,351 puan) tarafından
Rica ederim canım umarım sende de ise yarar
0 oy
(616 puan) tarafından
50 gunluk bbgm uyumuyor :( gce toplsan 5 6 saaat uyuyor gunduz hic yok ac degil alti temiz npsam blmyorum 16 kilo verdim :(
(588 puan) tarafından
Bende eridim artık devamli emmek istiyo su bile icemiyorum benimkino kadarda uyumuyo canim sen sanslisin yine

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 663 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 602 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,434 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 178 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 364 göst.