0 oy
902 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar canım sıkıldı buraya içimi dökmek  istedim ilk kez çocuğum olacak ve herkeste olduğu gibi bende çok hevesli ve heyecanliyim alışveriş için kayinvalidem birlikte çıkarız sen begenirsin alırız demişti bende sen nasıl istersen demiştim.

Şimdi konuştuk hastane çıkışlarını almış bile siz sakin almayın ben aldım diyor sonra kırmızı bisey vardı onu çok beğendim onuda kesinlikle alcam diyo ne diyeceğimi bilemedim teşekkür ettim sağol dedim ama gerçekten canım çok sıkıldı moralim bozuldu bari keşke almadan önce bi fotoğraf çekip atsaydı güzel mi diye belki ben abarmis olabilirim diyorum ama benimde ilk heyecanım sonuçta zaten çok kıyafet almak hiç istemiyordum hemen büyüyorlar diye  böyle yapınca moralim çok moralim bozuldu evet daha bebek ne giyceginin önemi yok belki ama dediğim gibi daha ilk olduğu için bende hayaller kuruyordum boşa kurmuşum 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız biz hep haklıyız ama anlayan yok sende Bi kaç tane hoşuna giden al aman uğraşma fazla 
-Reklam-
0 oy
(17,562 puan) tarafından
Hatayı başta etmiissin kayinvalidenle niye çıkasın alasinki oda fırsat bilmiş bunu
0 oy
(800 puan) tarafından
Ya canm ne güzl kaynan düşünmş almş heyecanlı abrtma bnce canm bazıların kaynansı onu bile almz kaynan çok düşünceli e snde alrsn bişy olmaz 
0 oy
(495 puan) tarafından
Sende istediklerini al canim neden hevesimizi kursagimizda birakiyorlar bilmem bana da yaptilar yurutec aldim oda arzaliymis degistirmeye gitti esim abiside gelmis yok almayin bgerek yok sole bisi alin biz size bizimkini verelim diyor yahu durumum olmasa isterim ama durumum var ve ilk cocugum 2 sene sonra olmus gereksiz olsada bi heves iste 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Bebegınle ılgılı karar vermek ıstıyosun ama abartma ınsanlarıda küstürme canım burda kendını yırtanlar oluyo bı cop almadılar dıye.
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Onunda torunu canım ne güzel düşünmüş heves etmiş almış. Bakarsın beğenmezsen sende alırsın bı takım. Hastaneden çıkarken giydirirsin. Başka bi gün de kaynananın aldığını giydirirsin kırılmamış olur
0 oy
(308 puan) tarafından
Ben olsam sevinirdim kiz niye uzuluyon allah saglik versin daha cok alacaksin merak etme ben de almadim annem aldi bizde ilk cocuga anneanne alir genelde
0 oy
(999 puan) tarafından
Keske benimkiler de alsaydı... Daha bı çöplerini görmedim.. hamileyken hiç oralı olmadılar doğum yaptım yine aynı hiç bişey görmedim... eşim annesine  söyledi hatta hicmi içinizden gelmiyor heves etmiyorsunuz bir paket bez bile almadınız dedi.. kayın validem bize düşmez anası babası varken dedi... Bide on sene sonra tüp Bebek yoluyla bulduk yani.. düşünün..heves etmiş almış sizde bukadar alinmayin bence sizde alırsınız ne istersenez
0 oy
tarafından
Olsun sende al canım bir çıkış seti ..daha hiç almadiysan ..benim kayinvaldem almış hediye diye giyrdirdim düşünmesi yeter spriz yapacaktı belkide..o şekilde düşünmezler kendilerin ilk torunu..onu aldığını evde giydir..kendi aldiginida hastane cikisi olarak kullan
0 oy
tarafından
Durumun varsa kendi begendiklerini de al bebekler çok kusuyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 903 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,506 göst.
2 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 911 göst.