0 oy
903 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar canım sıkıldı buraya içimi dökmek  istedim ilk kez çocuğum olacak ve herkeste olduğu gibi bende çok hevesli ve heyecanliyim alışveriş için kayinvalidem birlikte çıkarız sen begenirsin alırız demişti bende sen nasıl istersen demiştim.

Şimdi konuştuk hastane çıkışlarını almış bile siz sakin almayın ben aldım diyor sonra kırmızı bisey vardı onu çok beğendim onuda kesinlikle alcam diyo ne diyeceğimi bilemedim teşekkür ettim sağol dedim ama gerçekten canım çok sıkıldı moralim bozuldu bari keşke almadan önce bi fotoğraf çekip atsaydı güzel mi diye belki ben abarmis olabilirim diyorum ama benimde ilk heyecanım sonuçta zaten çok kıyafet almak hiç istemiyordum hemen büyüyorlar diye  böyle yapınca moralim çok moralim bozuldu evet daha bebek ne giyceginin önemi yok belki ama dediğim gibi daha ilk olduğu için bende hayaller kuruyordum boşa kurmuşum 

30 Cevaplar

+1 oy
(1,467 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Haklısın kuzum bnm ilk gebeliģimde de görümcen sen gelme dedi zoruma gitti bnde bnm ilk çocuğum kendim beğenip alamayacaksam ne anlamı kalır demiştim birlikte gidip beğenip almıştım ikincide ise kendim evli görümceme dedim birlikte gidelim sen daha bilgilisin üç çocuk annesisin sonuçta demiştim bir beklerken üç görümcemle gittim alışverişe tabi birlikte fikir yürüttük kaynanan kötülüğünden değil görmüş beğenmiş heves etmiş sonuçta onunda torunu o almışsa sende kafanda olanları iki üç parça alırsın ne senin gönlün kalır nede kaynananın
-Reklam-
0 oy
(672 puan) tarafından
Abartmıyorsun bence haklısın canım. Yerinde olsam bir tanede ben alırdım ve ilk kendi aldigimi giydiririm inat olsun diye. Bazen büyükler cok anlayışsız oluyor 
(19 puan) tarafından
bir tane begendimistim pahalıydı onu kendimiz alacaktik hiç bahsetmedim ondan zaten eve çıkınca anne kız takım gibi olup giydiririm diye düşünüyordum hastanede de onların alacaklarını giydiririm demiştim ama bana sormadan alcagi  aklımın ucundan geçmezdi bide ben sade soft şeyler severim mesela onlar hep canlı renklere falan gidiyorlar hep gerçekten canım sıkıldı daha görmedim de nasıl bisey aldıklarını
0 oy
(327 puan) tarafından
Canım sende beğendiğin hastane çıkışlarını al bence, o da heves ediyor galiba kötülüğünden değil. Benimde kayınvalidem almış heveslenip onunkşnden de koydum hastane çantasına kendi aldığımdan da 
(19 puan) tarafından
Evet canım gerçekten hevesli bende onu düşündüm aldığı şeyi bende severek giydirmek istiyorum ben giydirdikçe oda memnun olacak ama  ben beğenmedim diye eksta eksta alsam boşuna masraf yapcam maddiyat çok olsa takmam bile gider kendi beğenilerimi yine alırım  onlara giderken onun aldıklarını giydiririm yine ayıp olmasın diye ama işte her şey maddiyat
(327 puan) tarafından
Aynen öyle canım bu devirde her şey çok pahalı, en olmadı dersin artık anne beraber alalım bende heves ediyorum diye anlayışlıdır inşallah kayınvaliden
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Niye boşa kurmuş olasın sen de istediğin 1 takımı al ben 40 ı çıkana kadar giydirdim hastane çıkışlarını oda heves etmiş keşke sorsaydi ama olsun böyle bir şey için bozma morelini
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Sen kendi beğendiğini al hastane çıkışı olarak onu giydir, onun aldığını da evde giydirirsin, hiç almasa almıyo dersin en azından almış, ama sen alındı diye kendi isteklerinden vazgeçme bence, çünkü ilk çocuk ilk heyecan hevesleniyosun, hevesin kursağında kalmasın sen kendi istediklerini al, başkasının aldığı da ekstra kalsın
0 oy
(8,162 puan) tarafından

Açıkçası canım ben hiç kıyafet almadım.  Babamlar bebek kıyafeti satarlar. Onlar bir getirdiler.  Sadece onları giydirdim. Geçenlerde de k.validemler almışlar baya fazlaca. Kendi isteğimi hep dile getirdim resimli yazılı istemediğimi hep söyledim. Ona göre almışlar sağ olsunlar. 

Demem o ki madem kendisi almak istiyor. Ne istediğini nasıl kıyafetler giydirmek istediğini söyle ona göre alır sana saygısı varsa
0 oy
(2,970 puan) tarafından
Kendinde al giydir 

Oda heves ediyo torunu sonucta bu yuzden gozu birsey gormuyo yanlisinin farkinda degil 
0 oy
tarafından
Haklisin canım dusuncesiz davranmis ama normal bi dille keske birlikte gitseydik ben belki baska beğenirdim de yoksa hep boyle gidip kafasina gore alir
(19 puan) tarafından
Öyle dersem eğer bozuluyor bu sefer triplere giriyor adam yerine koymuyor diyor banada kıyafet alır sağ olsun ben pahalı diye istemem mesela onu düşündüğüm için masraf olacak diye o bunu ters anlamış mesela neymiş beğenmiyormuşum onun aldığını falan filan laf etti baya
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Oda sormadan niye almış sanki sen olmaz diyip karşı mi çıkmışsın yok. Kız boşver hevesini öldürme al sen de biseyler senin çocuk sonucta
(19 puan) tarafından
Ya zaten fotoğraf bile atsa ben beğenmedim diyemem yine teşekkür ederim ama bazen böyle fikrimi bile almadan hareket etmeleri canımı sıkıyor
(2,127 puan) tarafından
Oo bunlar ne ki canım ben neler çekiyorum o konuda giydiğim çoraba bile karışır kendi istediği gibi giydirmeye çalışır beni
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Abartıyorsun haklısın ama uzme canını al Birtane en begendi gibi dogdugu gibi onu giydir
0 oy
tarafından
Ben böyle şeylere takılmıyorum ya benmis almış ne güzel gider bende kendi bendimi alırım zamanı gelince daha Cook alacaksin
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Sende bir takım al canım o da heveslenmiş almış ne güzel sende kendi beğendiklerini al zaten çabuk kirleniyor lazım olacaktır
0 oy
tarafından
Bosver alsın takma kafana
0 oy
tarafından
Bence böyle şeylere takılma yani bi takim da sen alıver ne olacak. Benim hem annem hem ben aldık hatta annem aldı diye çok sevindim çok güzel bi takım almıştı kaynanamlar da öyle. Heyecanını anlıyorum ama yedekte durur yani bi zararı yok sonuçta onların da torunu bir şey yapmak istemişlerdir 
(19 puan) tarafından
Ben aldıklarına karşı değilim hem bana birlikte çıkarız diyor öyle dedikten sonra kendi gidip her şeyi alıp bide bana ben aldım siz almayın diyor buna canım sıkılıyor zaten bi gün kendi annemler çıkıp  alacaz onlarda almak istiyor 2 annelerde alacağı için ben almayacaktım kıyafet hemen küçüldüğü için sadece çok istediğim 1 takım vardı onu alacaktım yine alcam onu zaten
tarafından
Işte alacakmışsın problem ne onu tam anlayamadım  :) bizim de herkes uzakta kendileri aldılar hep hiç ayırmadan giydirdim ne biliyim belki de ben öyle şeylere takilmadigim için normal geldi
0 oy
tarafından
Bir tanede olsa kendin ne istiyorsan onu al ister ilk ister son olsun insan heves etmez olur mu hiç tamam almış eline sağlık da sonuçta o senin çocuğun nasıl istersen öyle alırsın 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Kaynananin aldığını koy eve kendini beğendiğini al onu giydir bebis eve gelincede onu giydirirsin kimsenin gönlü kırılmamış olur sonuçta zevk senin zevkin hastane çantasını sen hazirlayacan hangisini istiyorsan onu koy
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Sonuçta o da torunu diye heveslwniyordur ve kötü niyetine almamıştır herhalde. Sende kendi beğendiğin bi takımı al hastanede onu giydirirsin. Kız bende diyorum keşke benimkilerde alsaydı da varsın sormasınlar kendi kafalarına göre alsınlar :) 
0 oy
(410 puan) tarafından
Olsun oda babanne sende al 
0 oy
(267 puan) tarafından
Kız yat kalk alıyor diye dua et kimse bizimkine birşey almadı 
0 oy
(163,445 puan) tarafından
haklisin askim ama bebek senin inan giyim alisverisi hiic bitmiyo yine alirsin o da babanne heves etti denekki buyukluk et sagol anne de gec takma 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 903 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,506 göst.
2 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 911 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 773 göst.