Kzialr doğumunuza kayınpederiniz çıkıp geliyor ve kaynananiz da. Naparsiniz??
Kaynanasını vs istemeyenler için diyelim:))
Ikiside yok:)
Valla annem yakınımda 1.15 dakika kadar yakın sayılir kaynanam 5 dakikalık yakinda onların ilk torunu olcak ama annemin 3.cu olsun gelsinler okadar da değil =) ama dün eşim gitmiş annesi yanına kaynanam demiş çocuğun resmini bize göstermiyor bilmem ne bi acitasyonlar ben şok oldum neyin resmini gostereyim Allah aşkına 3.5 aylık oldum 1 kere geldi 5 dakikalık yolu ama ben yine sesim çıkmadı yaptığına bak bende merhamet var kendinde fesatlik oğlunu kiskanmasin el kızıyiz die sanki kendileri değil
Tamda bugunku konumuz buydu kaynanamlar baska sehirdeler ama kaynanamdan cok kayinpederim gelmeye hevesli kendisinide hic sevmem alkoligin teki ne isi var onun allah askina lohusa kadibin evinde oylede patavatsizki neyseki ben onlemimi aldim evimde yer yok malesef sadece ablam kalicak benimle gelirseniz diger.gelinde kalirsiniz dedim bakalim neler olcak :)
Biz gurbetteyiz kaynanam kayinbabam 2 tane görümüm hepsi doguma geliyo :)
Gelecekler cok mutluyum gelecekleri için. Evlatlarının evladı oluyor.nasil kendi ailem yanimda olacaksa onlarin gelmeside beni çok mutlu ediyor
Benim yanimda kaynanm kalicak zaten de kayinpederim yok . O yuzden ne diyim bence gelebilir yani en dogal haklari diye dusunuyorum
Bende kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum 1 tane görümcem var nasipse doğumuna o gelcek ama ben memnunum zaten tek gelinim çok severler beni çok anlayışlıdırlar ilk doğumuma kendi annem gelmişti nasipse buna da görümcem gelmek istiyor benim içinde iyi olur arkadaş gibiyiz zaten Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın herkesi
valla canım kayınnamdan kayınpederimden bi kötülük görmedim ayrıca sundan eminim kayınnam annemden daha fazlailgilenir ama kayınnamgil bizde diye esimin diger 4 kardessi hergün gelir eminim o kalabalıkda rahat edememm eminim sırf hepsinin gelmemesi icin istemiyorum allahdan havalar ısınmasına yakın olacak bebegim eger mecbur gelirlerse oda ayırmayı düşünüyorum bıraksalar 1 kişi bakmak icin gelse gerisde toplandıktan sonra gelse ah eltimide acıyorum neden görümcelerin götleri yerle bitisik hic kalkmazlar eltim yapar her işi kayınnamıda kaldırtmaz ayıp olur diye onada üzülüuorum kendime de
Ben ne kendi ailemi ne esimin ailesjni kabul etmedim :))) gelmediler
Kaynanamda annemde yan yana oturuyorlar bende karsilarinda oturuyorum. Evimizin anahtarını verdik bizi ewde bekleyin dedik.
Valla eve bi geldim kaynanamla anam yarışıyor. Anam başka kaynanam başka bişey yapmis. Odaya biseyler getiriyorlar ha bire. İç süt yapar
Ye süt yapar
Su getirdim suya goturdum vallahi pert olmustum.
Yorumum kaybolmuş ya ilginç :) biri sildi mi ne yaptı
Canım benim eşim uzmanlığı kazandı inş bir iki aya eğitime gidicwk bende ailemin yanına orda yapıcam doğumu mu Allah iizn verirse o yüzden rahatım kendi babam içeride olsa çekinmem sadece ailem dentabi ki
1,506,658 soru
24,594,042 cevap
363,226 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın