0 oy
1,558 göst.
Diğer kategorisinde (7,140 puan) tarafından
Kizlar kaynana 2 aydir gelmiyodu neyse geldi iste oturduk falan benimde 20 aylik oglum var kucagina aldi penceren disari bakitiyodu birden aldi resmen yere firlatir gbi ehh yeter gbi bi laf dedi bende napiyosun 2 ayda bir gelipte 2 dakika tahamul edemedin mi birdaha boyle bisey yapma dedim ee naptim ben ben babannesiyim doverimde severimde azarlarimda demeye basladi bende emek vermedigin icin bilemezsin kimse bejim cocugumu dovemezde azarliyamazda dedim esimde karsimda ondan sonra vayy efendim ben diger gelinime giderim coxuklara vursamda bisey demez bazen azarla anne sunlari der daha ben ondan boyle yapma benim cocuguma diye bisey duymadim dedi bende nerde memmunsan oraya git memmun degilsen gelme dedim oda al cocugunun b.okunu ye dedi bende yerim tabi sana mi sorcam dedim 

Ondan sonra esimde karsidaya basladi bunun her istedigini yapiyon ondan dili uzun her dedigini yapma anasigile gitmesin gonderme o beni burda istemiyisa sende onun anasini koyma onun anasini bu evde gormucem sende gitmicen onlara falan dedi esimde ben karar veririm kim nereye gidecek gelecek dedi onlarda gelecek sende dedi neyse oyle mi oglum falan dedi oglumun paralarini harciyon falan dedi bende karilik yapiyosam tabi harcicam sen mi harcican dedim alma bu ne derse yapma gitsin kendi calissin kendi alsin ****** git dedi bana bende sen git dedim bana gerizekali senin annen baban ne aldi falan bir suru saydirdi annen seni salmis basini beklememis analik yapmamis dedi annem bi defa bunun yaninsa bi olaydan dolayi bana vurmustu annen sana nasil tokat atti falan birsuru sey soyledir

Wlim ayagim titredi valla amaa esimin gozunun onunde olmasi iyi oldu herseyi gordu benim evimden benim karimi s.ktir git diye kovamazsin dedi hem ben ne aliyosam onume getiriyo aliyosamda karima coxuguma aliyom dedi oyle mi oglun diye gitti daha cok sey dedide baya uzun oldu

37 Cevaplar

0 oy
(163,447 puan) tarafından
oohaaa kariya bak 
(7,140 puan) tarafından
Valla bak ki ne bakk esimden 400 lira istemisti ekmek icin onuda ben verdirtmedim deyince bu seni iyi parmaginda oynatiyor oynama dedi oglune bunun lafiyla anana para mi vermicen diyor
tarafından
Sevda postu okumadığına yemin edebilirim ama ıspatlayamam :)
(163,447 puan) tarafından
evlenmis oglum bize yuk olmuyo diycekleri yere bide para isteyen tipler yokmu gicik bisiler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şoktayım ama eşinin yanında olduğu iyi olmuş iftira da atardı sana sonrada iyi tutmuşsun kendini
(7,140 puan) tarafından
Aglamamam icin iyi direndim ama lafini verdim yani
tarafından
İyi yaptın sen de sert çıkmışsın ama gerçekten çok gelmiş üstüne ve laflarını da hak etmiş
(7,140 puan) tarafından
Ama hak ediyor yani surda geliyosun 1 saatligine mesela bi cocugada mi bakamiyon eltimin cocuklari basina cikardi ses etmezdi
0 oy
(874 puan) tarafından
Kendi ayağına sıkmış valla boşver akla kara ortada
(7,140 puan) tarafından
Aynnn oylee odlu valla
0 oy
tarafından
Afferin sana yaa helal olsun ezdirmemissin kendini esine de helal olsun gaza gelip o da sana yürümemiş arkanda durmuş rabbim bozmasin fırsatta vermesin boyle ınsanlara esinden o laflari duymasi iyi oldu daha sana laf diyemez derken çekinir 
(7,140 puan) tarafından
Aynn oylee valla esime bugun birkez daha asik oldum
tarafından
Sağolsun Allag razi olsun esinden hep mutlu hep birlik olun ♥️♥️
tarafından
Aynn öyle
0 oy
(516 puan) tarafından
Ay ben hic cevap veremem herhalde,ne guzel düşüncelerini pat pat söylemişsin helal valla,kaynanamla sorunum yok  tabi de genel olarak haksizliga ugrasam pek konusmam,kendimi savunamam,tebrik ederim valla,kaynana da Allah akıl fikir versin
(7,140 puan) tarafından
Ben veririm valla ksb karnimi o mu doyururyor gelinsin sen sus diyor bana
0 oy
(100 puan) tarafından
Ay ben artik hiçbişeye şaşıramaz oldum burda ne cins insanlar var ya
(7,140 puan) tarafından
Valla oylee yani
0 oy
tarafından
İyi demişsin terbiyesiz kadın hak etmiş
(7,140 puan) tarafından
Hemde sonuna kadarr
0 oy
tarafından
Kız iyi yapmışsın lafını koyma susmamışsın sussan kim bilir daha neler diyecek 
(7,140 puan) tarafından
Hee kizz hic sorma
0 oy
tarafından
Ayy ne çirkef kadın be aaa
(7,140 puan) tarafından
Hee ona sorsan oda bana diyor sen bi gelinsin suss daha ben diger gelinimden bisey duymadim bende he hee oglunla kizini evden istemiyodu basiniza k.rtleri yigarim diyodu unuttun mu dedim o yigmadi ya sen yigan diyor bende istersen simdi yigayim milletimi dedim
tarafından
Valla çok fena iyi ama cevap vermişsin en azından içinde kalmamış
(7,140 puan) tarafından
Hee kalsaydi ne yapardim sabaha kadar rahat uyuyamazdim simdi icim rahat
tarafından
Boşver iyi yaptın
0 oy
tarafından
Bunları okudukça kaynanama şükrediyorum hayatta böyle birşey yapmaz şuan oğluyla kavgaliyim ama o beni tutuyor oğlunun da ağzına siciyor afedersin, yanımda olduğu için bende kaynanama geldim onunla kalıyorum bi kaç gündür, seninki ne hadsiz patavatsız çıkmış be
tarafından
Neyse kuzum kocan dağ gibi arkanda durmuş böyle patavatsızları takma kafana cekemiyor demekki seni öyle düşün
(7,140 puan) tarafından
Oylee zatennn gidiyodu catla patla bende bu koca olduktan sonra allahta ona guc kuvvt verdikten sonra istedigimj alirr dedimm bakkkk 15000 bin liraya kiydi bana koltuk takimi aldi bir sag yatcam bir sol dedim cekti gitti
tarafından
Aferin kız hahaha güldüm bak buna Allah'ta seni güldürsün :Ddd
(7,140 puan) tarafından
Napim hak etti amaa zaten gercekten bizin eve biseg almamizi falan istemiyor
tarafından
Cekemiyor işte bırak çatlasın senin yerinde olsam çok rahat kalırdım zaten kocan arkanda kuzum
0 oy
(49 puan) tarafından

Kaynanaya bak ya:angry:sinir oldum 

(7,140 puan) tarafından
Yaa ben olduresim var
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Ben okurken sinirlendim sen nasıl tahammül etmişsin en çok ta eşine akıl verme kısmına takildim yok her şeyi alıyorsun yok izin verme annesi gile gitsin . Resmen yanında doldurmuş eşini canım 
(7,140 puan) tarafından
Aynn oylee oldu oda bana diyor annesi dolduruyor annemin adinida diyor bir gorcen annemi ne soyluyon sidik yarisina gidiyon dedim
0 oy
tarafından
İyiki eşin arkanda durmuş 

2 ayda bir geliyo ondada olay çıkartıyo bazılarına eden yarıyor gerçekten

Birde şu diğer gelinle kıyaslama yapıyorlar ya nefret ediyorum 

Kendin çalışıp yiyecektn de niye evlenmişsin o zaman kocanda tabi alacak ihtiyacını
(7,140 puan) tarafından
He he hic sormaa birde ben onu kiskaniyomus esim nasil guldu buna
Sanki kaynana kayin babami goruyo aksama kadar bir sag yatiyo bir sola iki suralari supuruyor ekmek mi yapiyo birak bu sene yapsin ekmek calissin yada senin canin isterse gel bizde ye buda gitsin nasil aliyosa alsin bir gorecenn
tarafından
Allah yardımcın olsun valla çekilecek gibi değil iyiki içine atmamışsn agzının payını veemişsin
(7,140 puan) tarafından
Icims atsaydim suan sinirden agliyodum ama rahatim yani
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Oha kadına bak gelip çocuğunu döcecek sende ses etmeyeceksin o kim ki ya ***** şey bne bile sinir oldum çok haklısın valla iyi yapmışsın canım üzülme hiç eşin de yanında bak ama geri adim atma çok haklısın çünkü 
(7,140 puan) tarafından
Atmam ki canim cokta iyi oldy valla yuzunu bile gormek istemiyrum
(1,635 puan) tarafından
Manyak kadın ya deli oldum
(7,140 puan) tarafından
Bende deli odlum ama icimde ne varsa soyledigim icin rahatim
0 oy
(12,990 puan) tarafından
Pes pes pes nasıl bu kadar ağır konuşabiliyorlar ya ne hakla

Kocana da helal olsun valla bacım 
0 oy
(783 puan) tarafından
İstemeyerek geldigi çok belli ve çocuk sevmeyen bir tip bencil insan  ve sana içini bildiğin kusmuş , ailene karşı böyle konuşması hic hos değil psikolojik tedavi görmeli bu tür vakalarda hep.gelinleri buluyor dengelekler

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 2,624 göst.
+1 oy
19 cevap 1,076 göst.
21 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,417 göst.
+1 oy
4 cevap 189 göst.
3 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler