Kızlar bebeğim 1 aylık çok şükür rabbime doktor sutun yeterli ek gıda vermeme gerek yok dedi şimdi acil bı durum cikiyo yada hastalık hastanelik durumda bebeğimi anneme yada kaynanama biraktigimi düşünüyorum ufak bı Aptamil mama alsam acil biseyde bıraktığım insan verse takviye olur mu sizce çünkü göğüs pompası aldım istediği kadar yeterlide olsa sut sagana kadar canım çıkıyo makine değil sonuçta el pompası saatlerce siktigim 100 150 cc çocuğa da yetmiyo:/
Canın ciksa dahi sütün varsa yeterliyse sutunu sag mama verme , ben aglasamda canimdan can gitsede heryerim kanasada genede sütumu sagip birakirim
Sütün yetiyoken mama vermeyi mi düşünüyosun? Illa girmen gereken zorunlu bi ameliyat fln varsa ara ara sag hem çoğalır hemde dolabina atarsn. Sen yokken cözdürüp kullanirlar
Sütun yeterliyse hiç verme ben çalıştığım için verme durumunda kalmıştım oğlum mamaya alıştı beni bıraktı sağ ama genede verme
Canım bazı bebisler mama biberon hic biseyi kabul etmiyir.. bazi bebislerde bi kere mama yiyince anne sutu almiyor.. bazı bebislerde anne sutu biberon mama farketmeden yiyiyor :) denemekten bisi çıkmaz evde bulunsun mama ama açıldıktan 3 hafta ici nde tüketilmeli aklında bulunsun.. birde dondurucuna 1 2 poset kendi sütünü koyarsan iyi olur dediğin gibi acil bir durumda mama yi kabul etmediğinde yedeğin olsun..
1,489,030 soru
24,338,800 cevap
345,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın