0 oy
724 göst.
Diğer kategorisinde (421 puan) tarafından
Memnun kaldınız mı acaba yaptırıp yüzümde lekeler ve çukurlar var nr yapsam geçmiyo sivilce de çıkar ara ara dermapen sizce nasıldır ya 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adını ilk kez duyanlarrdanım
-Reklam-
0 oy
(1,805 puan) tarafından
O nasil acaba 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
O ne kiz ilk kez duyyom
0 oy
tarafından
Ben 2 seans yaptirdim cok da memnunum yuzum putur puturdu sivilce izleri vardi renk esitsizligi vardi simdi onlardan eser yok
(421 puan) tarafından
Yaa gerçekten mi canım ahh nasıl umut oldun bana acılı bi işlem mi birde nerde yaptırdın acaba ben ankarada yaşıyorum lazere gittiğim bi yer var orda yapıyor kadın ama iyimidir bilemedim
(421 puan) tarafından
Hem çukurlarım var bu arada  gözenekler hem lekeler var sivilceden kalma bide aktif sivilceler de çıkıyo bazen
(421 puan) tarafından
Bu dediğim yer seansı 150 dedi 5 seansta çok fark eder dedi
tarafından
Ben seansina 250 tl vermistim yanlis hatirlamiyosam gecen sene yaptirdim yapmadan once yuzunu uyusturuyolar aci hissetme diye islem sirasinda canim yanmadi ama sonrasinda kizariklik oldu butun gun yuzume buz koymustum ertesi gun cildim ışıl ışıl olmustu cok sorunlu bi cildim olmadigi icin 2 seans bana yetti ama 4 seans tavsiye ediyolar normalde
(421 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim bende gidicem birde şu takıldı kafana ben emziriyorum şimdi oğlum 7 aylık internette emziren annelere yapılamaz diyo ama bu kadın yapılabilir dedi
tarafından
Onu bilmiyorum canim benim bebegim yoktu o zaman
(421 puan) tarafından
Bişey daha sorabilir miyim canım ayda 1 mi yapılıyor ne sıklıkla gidiliyo seanslara
tarafından
Evet canim ayda bir eger yaptiracaksan havalar isinmadan yaptır
(421 puan) tarafından
Merhaba canım dün dermapem yaptırdım dediğin gibi hiç acımadı uyuşturucu krem sürdü zaten akşam biraz yandı sanki güneşten yanmışım gibi şuan geçti tamamen yanması ama yüzüm kıpkırmızı tüp patlamış gibi :) bayağı kanadı sivilcelerim de olduğu için onlar çok kanadı dedi yapan kadın bakalım ne zaman iyileşicek ve etkisini görecem :)
tarafından
Bi kac gune o kizariklik geciyo dayanabilirsen buz koy ben oyle yapmistim yaniyodu cunku yuzum :)
(421 puan) tarafından
1 gün hiçbişey sürme su da değdirme dedi canım akşama duş alcam madecassol sürcem sen ne kullanmıştın sonrasında şuan iyiyim hiç dayanışmaz bi yanma acıma olmadı ama çok korkunç duruyorum şuan daha beter olmuş gibi geliyo sanki suratım hiç iyileşecek gibi gelmiyo :) ne zaman farklı görmeye başlarım acaba
tarafından
Yok yok bi kac gune ışıl ışıl olacak merak etme :)) ben sanirim nemlendirici suruyodm surekli tam da hatirlayamadm ama madecassol falan surmemistm
(421 puan) tarafından
Canım merhaba yine rahatsız ediyorum seni :) çevremde hiç dermapene yaptıran yok ya ondan sana soruyorum sürekli şimdi ben yaptıralı 5 gün oldu suratımdaki kızarıklık büyük ölçüde geçti çok hafif sanki güneş vurmuş da hafif kızarmış gibi bi görüntü kaldı sanırım iyileşiyo yavaş yavaş değişim oldu mu mucize bi değişim olmadın ama eskiye nazaran sanki daha iyi gibi :) bide benim çok problemliydi cildim sivilce leke iz gözenek ne ararsan varfı özellikle yanaklar çok kötüydü yaptırdığım kadın iyi gözüküyor dedi foto attım 2.seansta fark daha belli olır dedi senim tamamen kızarıklığın ne zaman geçmişti acaba yani işe yarıyo mudur bilemiyorum boşuna para verip yüzümü deştirmeyim diyorum eğer işe yaramıyosa keşke foto atabilsem sana :)
tarafından
Benim ise yaramisti canim cilt yapisina gore degisir yaptirdigim yerdeki kadin 1 haftaya kadar duzelir dedi ama benim 3 4 gun sonra duzelmisti tabi ilk seanstan mucize bekleme ama yaptirmadan onceki haline kiyasla fark olmustur illa ki :)
(421 puan) tarafından
Aynen canım oldu tabi illaki bende yaptırdığım kadınla konuştum 2.seansta farkı daha çok anlarsın dedi :) bakalum en azından 2.seansı da yaptırayım öyle karar vereyim iyi bari 1 2 güne daha çok geçer herelde sanki güneşin altında kalmışım gibi çok çok hafif kaldı kızarıklık iz kalcak diye korkuyorum ben bçyle şeylerden çok korkarım biraz evhamlıyım da :) sonuçları yazıcam sana
tarafından
Yok canim korkma iz kalmaz surekli nemli tut kuru olunca daha cok gerilip aciyo kullandigin kremi kullan ışıl ışıl bi cildin olacak :) yine yazarsin sonuclari merak ediyorum
(421 puan) tarafından
Tamam canım yazcam :) hametan sürdüm ilk günler kadın dedi sonrs madecassol sürdüm bidahaki seans bu ayın sonuna doğru mutlaka yazıcam :)
(702 puan) tarafından
Merhaba mercimekinannesi bende bu ara dermapen yaptırmayı düşünüyorumda emzirme döneminde sıkıntı olmadı değil mi bende emziriyorumda birde dermapen sonuçların nasıl oldu memnun kaldın mı?
0 oy
(11,244 puan) tarafından
Hiç duymadım cnm adi da pencere şeylerine benziyor 
0 oy
tarafından
Güzel diyorlar çukur varsa yap cnm bende dermaroller aldım yapıyorum arada 
(421 puan) tarafından
Dermaroller bende aldım canım da düzenli yapmadım tabi bi işe yaramadı en iyisi profesyonel bişey bence

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 343 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 3yaramazannesi (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
4 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
8 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Canım oğlum (185 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,184 soru

24,082,912 cevap

331,299 kullanıcı

...