0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,550 puan) tarafından

Uyku eğitimi için online bir seminere katılıyorum. Henüz doğurmadım ama inşallah faydası olur :) daha önce duyan deneyen oldu mu 

image

3 Cevaplar

0 oy
(2,265 puan) tarafından
Ucretli mk canim nedir nerdendir
(1,550 puan) tarafından
Bu ücretsizdi yüzeysel anlattı tabi ama ayrıntılı destek için akademi varmış 150 250 gibi bişey :) ben şimdi hamileyim ileride sorun yaşarsam düşünebilirim :)
(2,265 puan) tarafından
Canim hamileysen hic gerek yok. Cunku bebeği nasil alistirsan oyle gider. Simdiden iyice arastir ona gore davran tamamdir.
(1,550 puan) tarafından
İşte o yüzden katıldım aslında. Hani nerede hata yapılıyor onu öğreneyim de ben o hatayı yapmayayım diye :) kitapları da araştırıyorum Bi yandan.
(2,265 puan) tarafından
Iyice arastir ama yine de yapida bitiyor. Anne olunca oyle olmuyir canım.yani yapina bağlı duygusal misin mantık insani mısın. Mesela ben hem psikoljik danisma mezunuyum hem de 6 tane yigenim var isin hem teorisini hem pratigini biliyordum. Cevrem de hep uyardi emzirerek uyutma yatagina koy vs vs. Ama ben gormemisin cocugu olmus gibi koynumda dolaştirdim. 9 aylik simdi besigi dibimde ama sabaha kadar kolumda omzumda.. bazen uykusuzluktan agliyorum ha pisman miyim degilim :) cunku malesef buyudukce zaten uzaklasiyorlar bari tadını çıkarayım. O mis kokusunu koklayayayim dedim. :)
(1,550 puan) tarafından
Aslında çok tecrübesiz değilim 11 yaşında oğlum var ama o kadar yıl geçti unuttum her şeyi Ya :) o zaman da çok kitap okumuştum 40ı çıktığında bizim Bi uyku düzenimiz oluşmuştu. Arada hastalık diş derken bozuluyordu ama yine topluyordum inşallah bunda da yapabilirim nasıl olacak bilmiyorum bu biraz daha kıpırdak gibi sanki :))))
(2,265 puan) tarafından
Aa kiz sen bayağı tecrubelisin zaten :) ama dedigin gibi insan hemen unutuyor sanirim ben simdiden unutmaya başlıyorum. Gerçi unutmasak 2. Cocugu istemeyiz herhalde @:)
(1,550 puan) tarafından
Ya işte aradan çok zaman geçince korkuyor insan :) mutluyum da ama Bi yandan eyvah ben ne yaptım diyorum uykusuz gecelere hazır olup olmadığımdan emin değilim
(2,265 puan) tarafından
Artik hazır olup olmamanin cok önemi yok ahaha :) Allah bağışlasın canım saglikla kucagina almayi nasip etsin
(1,550 puan) tarafından
Geliyor gelmekte olan :))) çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Eda olmez mi canim bende katılacaktır da bebeisten fırsat bulamadım.:(
(1,550 puan) tarafından
Özelden yazarsan yarın yardımcı olabilirim sanırım :)
0 oy
(503 puan) tarafından
ben bir kere katıldım Eda Ölmez in verdiği eğitime. o seminerdeki amaç bunların eğitim akademisi var ücretli oraya kayıt olmak için müşteri topluyor. ya da Eda Ölmez den birebir destek almak için müşteri toplamak. onun dışında seminerde hepimizin bildiği şeyleri dönüp dönüp anlatıyor 
(1,550 puan) tarafından
Ben peki bişey bilmiyorum zaten daha doğurmadım ama metodları araştırabilirim o faydası oldu. O metod üzerinden devam ederim muhtemelen. Ben baştan ipi kaçırmayayım diye katıldım.
(503 puan) tarafından
anladım canım iyi yapmışsın. sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini. hayırlı doğumlar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,261 soru

24,109,087 cevap

332,856 kullanıcı

...